Ads Top

«Αυτό είναι ειδησάρα, είναι βόμβα!» - Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Ντάνος δεν πάει Survivor All Star (vid)


Αποκάλυψη από το MEGA και την εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη - Δείτε πως αντέδρασε όταν άκουσε την είδηση για τον Ντάνο..

Μπορεί να μην τον δούμε στο Survivor All Star, όμως όπως όλα δείχνουν ο πρώην νικητής του «Survivor» Γιώργος Αγγελόπουλος θα πρωταγωνιστήσει σε θεατρική παράσταση. Με την ευκαιρία, δείτε τα αναλυτικά βιογραφικά των 26 παικτών στου Survivor All Star.




Νέα αποκλειστική πληροφορία μετέδωσε το «Mega Καλημέρα» αναφορικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο πρώην νικητής του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» αφού δεν αναχώρησε ξανά για τον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα του «Survivor All Star», πληροφορίες τον θέλουν να εισέρχεται ξανά στον καλλιτεχνικό χώρο.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει συμμετάσχει στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Τατουάζ» και στην ταινία «Χαλβάη 5-0».



Τώρα ο κατά κόσμον «Ντάνος» φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση για να πρωταγωνιστήσει σε παράσταση κεντρικής θεατρικής σκηνής. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, εάν ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν δεχτεί να συμμετάσχει στην εν λόγω παράσταση, το θεατρικό έργο δεν θα «ανέβει» στη σκηνή.

H αποκάλυψη έγινε στο Mega Καλημέρα και όλοι τα έχασαν. Μάλιστα αναφώνησαν: "Αυτή είναι βόμβα. Είναι ειδησάρα! Μας λες ότι ο Ντάνος ανεβαίνει στο σανίδι"!



Και μπορεί να μην τον δούμε στο survivor, θα δούμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο το πιο πιθανό στο θεατρικό σανίδι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.