Ads Top

Survivor Spoiler 21/1: Βόμβα! Αποχωρεί οριστικά ο Τάκης Καραγκούνιας από το παιχνίδι;


Τι έχει συμβεί - Τι αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα για τον Τάκη Καραγκούνια, ποιοι τον βλέπουν εκτός παιχνιδιού..

Το Survivor All Star κάθε μέρα επιφυλάσσει και κάτι διαφορετικό για τους παίκτες, οι οποίοι καταλαβαίνουν πως η θέση τους μονάχα ασφαλής δεν είναι σε αυτό τον κύκλο και διαρκώς πρέπει να περιμένουν για κάτι αναπάντεχο.

Κάθε εβδομάδα, άλλωστε, έχουμε αρκετά να συζητήσουμε. 




Μετά, δε, την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και όσα έγιναν γνωστά για το διάλογο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, φαίνεται πως έχουμε ένα ενδιαφέρον ειδύλλιο στις δύο παραλίες, το οποίο πρόκειται να προκαλέσει αίσθηση ακόμη και στο συμβούλιο.

Πέραν αυτού, μάλιστα, πρόκειται να δούμε τρεις νέους παίκτες να έρχονται στο παιχνίδι και να φέρνουν ταραχή σε Διάσημους και Μαχητές. Αναμένεται με αυτές τις εισόδους, φυσικά, να φανεί το πώς θα διαμορφωθούν οι ισορροπίες ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς υπάρχει και το ζήτημα της επιβίωσης.




Survivor All Star: Τίθεται στην κρίση του κοινού ο Τάκης Καραγκούνιας;



Ως προς αυτό, πάντως, αύριο (22/1) έχουμε ένα πρώτο κρίσιμο αγώνισμα ασυλίας και σίγουρα θα αρχίσουμε να διαπιστώνουμε το αν και κατά πόσο θα βοηθήσουν τις δύο ομάδες αυτές οι νέες προσθήκες στο ριάλιτι. Ποιος, όμως, μετά το αγώνισμα αυτό, θα τεθεί στην κρίση του κοινού μέσα από το συμβούλιο του νησιού;



Οι νικητές στη «μάχη» αυτή θα είναι οι Διάσημοι, επομένως η μπλε ομάδα πρέπει να αποφασίσει ποιος θα είναι ο υποψήφιος. Σύμφωνα με τις πρώτες, όχι απόλυτα βέβαιες, πληροφορίες μας, ο Τάκης Καραγκούνιας μοιάζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια που τον θέλουν εκτός παιχνιδιού. Οριστική πληροφόρηση δεν έχουμε, ωστόσο, και θα επανέλθουμε, μόλις έχουμε νεότερα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.