Ads Top

«Είναι το κατάλληλο μέρος για να...» Η πρώτη παρέμβαση Γιώργου Λιανού μετά την αποκάλυψη για Μάριο-Καρολίνα (vid)


«Κόλαφος» ο Γιώργος Λιανός μιλώντας στην Μαρία Μπακοδήμου, δείτε πως σχολίασε το ειδύλλιο Μάριου Πρίαμου και Καρολίνας..

Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με το Survivor All Star, καθώς έγινε γνωστό πως δύο άτομα από το ριάλιτι απομακρύνονται συχνά από την παραλία και φαίνεται πως το κάνουν για να μείνουν μόνοι τους και εκδηλώνοντας τον έρωτά τους μακριά από τις κάμερες και τα βλέμματα των συμπαικτών τους.




Ο λόγος για τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα. 

Οι δυο τους παρόλο που έχουν συντρόφους εκτός παιχνιδιού φαίνεται πως ήρθαν πολύ κοντά και δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν το πάθος τους.

Δεν είναι, όμως, οι μόνοι που αποτελούν ζευγάρι στο σόου του ΣΚΑΪ. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα, όπως και η Βρισηίδα με τον Σπύρο Μαρτίκα, πριν αποχωρήσουν οι δύο γυναίκες, ενώ υπάρχει ακόμα και ο Σάκης Κατσούλης με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.




Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τους έρωτες του Survivor All Star



Ο Γιώργος Λιανός, λοιπόν, μίλησε στο Γειά σου, το Σάββατο 21/1, και απάντησε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις ανάμεσα στους παίκτες και άφησε να εννοηθούν πολλά.

«Έχει πάρα πολλή δουλειά το φετινό Survivor, αλλά το μόνο που αξίζει είναι αυτή η θέα πίσω μου που είναι μαγική. Είναι δύσκολο φέτος να καταλάβουμε πότε κάνουν ριάλιτι οι παίκτες, είναι έμπειροι και ξέρουν να κρύβονται.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει πολλούς followers και ο κόσμος πίστεψε ότι θα παραμείνει, οπότε δεν τη στήριξε. Ο Βασάλος δεν εκφράζεται, έχει πολύ χιούμορ αυτό είναι η άμυνά του, δεν του άρεσε η αποχώρηση της Ευρυδίκης», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.



Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αγωνιστικά με έχει εκπλήξει ο Νίκος Μπάρτζης και ο Στέλιος Χανταμπάκης, που είναι πολύ προσεκτικός σε όλα. Ο Σάκης Κατσούλης ήταν αθόρυβος στην αρχή και αυτό ήταν η στρατηγική του, δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του. Οι συμπαίκτες του Σπύρου Μαρτίκα δεν ψαρώνουν με αυτά που τους λέει».

«Το νησί είναι υπέροχο, έχει φοίνικες, ωραία ηλιοβασιλέματα. Είναι το κατάλληλο μέρος για να ερωτευτείς», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.