Ads Top

Survivor Spoiler 16/1: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;


Κόκκινη ή Μπλε; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Δείτε τι λέει η πρώτη διαρροή..

Έχει έρθει να μας καθηλώσει! Αυτή είναι η πραγματικότητα του Survivor All Star, που γνωρίζαμε εξαρχής και στις πρώτες μέρες του ριάλιτι επιβίωσης απλώς επιβεβαιωνόμαστε σε απόλυτο βαθμό.




Οι παίκτες των δύο ομάδων μπήκαν στο παιχνίδι με σκοπό την επιβίωση σε πραγματική διάσταση. Ξεκαθάρισε εξαρχής, άλλωστε, η παραγωγή πως το φετινό Survivor είναι πολύ διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα και η έκδοση αυτή δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ, με πολλές περιπέτειες να περιμένουν τους διαγωνιζόμενους.

Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη στο νησί, με την κόκκινη ομάδα να έχει ξεκινήσει καλύτερα και να αφήνει... στην ασιτία την μπλε. Η τελευταία, όμως, αντέδρασε δυναμικά χθες (15/1) και κέρδισε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, συνοδευόμενη από έπαθλο, για να βρεθεί πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος, τεθείς για δεύτερη φορά φέτος στην κρίση του κοινού.




Survivor All Star spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας



Η συνέχεια μας επιφυλάσσει, σίγουρα, έναν ακόμη δύσκολο στίβο μάχης, με το έπαθλο να μην είναι άλλο από τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Πρόκειται για έναν ακόμη κομβικό αγώνα, που θα δείξει το αν οι Διάσημοι θα βάλουν ξανά τους Μαχητές στη διαδικασία της ψηφοφορίας, ή θα υπάρξει στα ενδότερά τους περαιτέρω διαμάχη.

Σύμφωνα με τις αρχικές μας πληροφορίες, η ομάδα που κερδίζει είναι οι Μαχητές



Δεν έχουμε ακόμη οριστική πληροφόρηση και σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το ποιος τελικά επικρατεί, με τους «Μπλε» πάντως να δείχνουν να κάνουν το 2-0 για αυτή την εβδομάδα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.