Ads Top

Survivor - Αφροδίτη Γραμμέλη: Η Γραμμέλη «τελειώνει» σε 1 λεπτό τον Σπύρο Μαρτίκα - «Δεν παίζει δίκαια..» (vid)


Η Αφροδίτη Γραμμέλη δικάζει τον Σπύρο Μαρτίκα και λέει μέσα σε λίγες λέξεις όλα όσα σκέφτονται οι τηλεθεατές..

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, την Δευτέρα (16-1) σχολίασε όλα όσα δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Σάκη Κατσούλη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, λέγοντας μάλιστα πώς συνεχώς κάνει πράγματα και χαλάει την τηλεοπτική του εικόνα. 




Tα λεγόμενα του Σπύρου Μαρτίκα κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου, αλλά και του Σάκη Κατσούλη σχολιάστηκαν σήμερα (16-1) στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά "Πρωινό μας" on air από όλο το πάνελ.

«Αν ο Βασάλος θέλει να ισιώνει τα κοτσιδάκια του, να πάει σε άλλο παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά σε μία από τις δηλώσεις του on camera ο Σπύρος Μαρτίκας, κάτι που έκανε έξαλλη την Αφροδίτη Γραμμέλη, που σχολίασε on air την συμπεριφορά του παίκτη των Διασήμων, με αρκετά αιχμηρά σχόλια.

«Πάντως, αν έβγαινε ένας άντρας και έκανε αυτό το σχόλιο για την ισιωτική σε μία γυναίκα, τώρα όλες οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης θα τον κατηγορούσαν ότι έκανε σεξιστικό σχόλιο και αηθή επίθεση», σχολίασε η Αφροδίτη Γραμμέλη.



«Εγώ θεωρώ ότι αυτή η ατάκα του Σπύρου Μαρτίκα είναι το πρώτο λάθος του, ένα από τα πολλά που έχει κάνει για την εικόνα του στο Survivor. Δεν παίζει σωστά», τόνισε η δημοσιογράφος αμέσως μετά, με την Έλενα Χριστοπούλου να της απαντά: «Εγώ νομίζω ότι κάνει ό,τι μπορεί για να προσηλυτίσει το κοινό του. Είναι πάρα πολύ ευφυής, πάρα πολύ έξυπνος. Όταν βάζει στο μάτι κάποιον, θα κάτσει απέναντι από την κάμερα και θα τον θάψει με όλα τα μεγαλεία που του αρμόζουν»



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.