Ads Top

Η Ευρυδίκη θέλει, ο Βασάλος δεν θέλει | Η αποκάλυψη Βασάλου για Ευρυδίκη Βαλαβάνη λίγο πριν το Survivor All Star (vid)


Οι δηλώσεις που θα συζητηθούν, τι δήλωσε το...ζευγάρι στον ΣΚΑΪ λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο - Γιατί δεν την θέλει στην ίδια ομάδα ο Βασάλος..

Μπορεί να υπάρχει φωτογραφία ντοκουμέντο του Κωνσταντίνου Βασάλου με πρώην παίκτρια του GNTM από κοινές διακοπές, αλλά και δημοσιεύματα πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι σε σχέση με καλό της φίλο, ωστόσο, κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει το γεγονός πως έχουν χωρίσει μετά από 5 χρόνια σχέσης.




Το ζευγάρι εκεί που έδειχνε πολύ ερωτευμένο, ξαφνικά σταμάτησε τις κοινές αναρτήσεις και παρόλο που έκανε μαζί διακοπές δεν δημοσίευσε τίποτα κοινό παρά μόνο διάφορα πλάνα από την παραλία ή από βόλτες.

Τώρα όμως και οι δυο θα είναι στο Survivor All Star και ήδη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει μιλήσει για τις μεταξύ τους σχέσεις. Συγκεκριμένα, σε βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να είναι στην ίδια ομάδα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.



«Πολλές ερωτήσεις είναι για τον Κωνσταντίνο, αν θα πάει κτλ. Θα πάει, δεν μπορώ να σας πω αν θα είμαστε στην ίδια ομάδα. Μακάρι να είμαστε στην ίδια ομάδα γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω. Πρέπει σε κάποιον να κλαίγομαι, κάποιος πρέπει να με ακούει, να βγάζω τα νεύρα μου. Και ποιος άλλος; Ο Κωνσταντίνος. Όταν του λέω “προετοιμάσου” μου λέει “μη τυχόν! Έκανα μια φορά τον ψυχολόγο στον Fipster στο Asia”. Αλλά πρέπει να το κάνει για εμένα. Ριάλιτι επιβίωσης δεν ήθελε;», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων.


Τι συμβαίνει άραγε με Βαλαβάνη & Βασάλο



Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με σκοπό να αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν, έφτασαν μαζί παρόλο που δεν φωτογραφήθηκαν μαζί. Βέβαια, έγινε ανάρτηση στην οποία πόζαραν με φίλους.

Η εκπομπή λοιπόν Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ, συνάντησε Ευρυδίκη & Βασάλο στο αεροδρόμιο και τους έκανε διάφορες ερωτήσεις σχετικά με τη σχέση τους και αν θα ήθελαν να είναι στην ίδια ομάδα στο Survivor All Star.



Μπορεί από πλευράς της η Ευρυδίκη να θέλει στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο για να έχει στήριγμα όταν θα είναι ψυχολογικά άσχημα, ωστόσο, εκείνος δεν θέλει να είναι στην ίδια ομάδα, αφού όπως δήλωσε θέλει να αποφύγει τις εντάσεις.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.