Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 18/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα - Μπλε ή Κόκκινοι;

Μέσα σε όλα έχουμε και ένα αγώνισμα επάθλου φαγητού στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor. Μην ξεχνιόμαστε. Διότι, στο Survivor All Star είναι λίγα ως τώρα τα έπαθλα και έχουν τη σημασία τους. Ποια ομάδα το κερδίζει;




Το Survivor spoiler ήταν διαθέσιμο σε όλου σας από το προηγούμενο βράδυ. Παράπονο δεν έχετε. Την τρέχουσα σεζόν οι ενημερώσεις για το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι έγκυρες και έγκαιρες.

Έχουμε μπει πολύ δυνατά. Και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε έτσι. Αυτό αποτελεί βασικό μας στόχο για όλο το εξάμηνο που θα έχουμε μπροστά μας για το Survivor All Star.


Survivor διαρροή 18/1: Αυτοί κερδίζουν



Η αρχική ενημέρωση ήταν ακριβής. Στο ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού είναι η αναφορά μας. Με άλλα λόγια, ξέρατε πριν καν ξημερώσει.



Οι κόκκινοι πήραν φόρα, νιώθουν πλέον πολύ καλά και πάνε από το καλό στο καλύτερο. Με άλλα λόγια, οι Διάσημοι είναι αυτοί που κερδίζουν το έπαθλο φαγητού.

Οι Διάσημοι άρχισαν να παίζουν καλύτερα. Δαλάκα, Μάριος Πρίαμος και Κατσούλης παίζουν συχνότερα κι αυτό αποδίδει.

Το συνολικό υπέρ τους σκορ ανεβαίνει μάλιστα. Από εκεί που οι μπλε είχαν φτάσει στο 3-3, πλέον οι κόκκινοι προηγούνται με 5-3 στις συνολικές νίκες από τότε που ξεκίνησε το παιχνίδι.



//inline3

Και από τη στιγμή που αποχωρεί αυτή η παίκτρια θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο στη συνέχεια. Οι ενισχύσεις είναι απαραίτητες. Διότι, οι κόκκινες νίκες θα γίνουν μοτίβο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.