Ads Top

Σασμός Επόμενα Επεισόδια: Ο λόγος που ο Παύλος θέλει νεκρό τον Αστέρη


Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Σασμός» - Γιατί ο Παύλος θέλει νεκρό τον Αστέρη..

Μία απρόσμενη αποκάλυψη είναι ικανή να γίνει η αιτία μίας ακόμη αιματηρής βεντέτας ανάμεσα στους Σταματάκηδες στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός.




Έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα λόγω των εορτών, ο δεύτερος κύκλος της σειράς του Alpha, συνεχίζεται με τις εξελίξεις να καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό!


Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος θέλει νεκρό τον Αστέρη – Έτσι δολοφονούν τον Πάνο



Όλα αρχίζουν όταν ο Μαθιός μαθαίνει από τον Αστέρη πως ο Σταύρος τον απειλεί με φωτογραφίες που απεικονίζουν εκείνον και την Αργυρώ. Ο Μαθιός συναντάει τον άντρα και τον απειλεί να μην χρησιμοποιήσει αυτό το υλικό, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να φουντώσει το μίσος του Σταύρου για την Αργυρώ.



Την ίδια στιγμή, μια παρεξήγηση που προκύπτει ανάμεσα στον Παύλο και την Καλλιόπη οδηγεί τη γυναίκα στο συμπέρασμα πως εκείνος κρύβεται πίσω από τον εκβιασμό του Φαρμάκη στους γιους της για τα χρωστούμενα του Στεφανή.

Η οργή της για τον Βρουλάκη μεγαλώνει, ενώ και ο Σταύρος με μια αποκάλυψή του θα πυροδοτήσει την κατάσταση. Ο άντρας βρίσκει τον Παύλο, του δείχνει τις επίμαχες φωτογραφίες και του αποκαλύπτει τη σχέση της ανηψιάς του με το Σταματάκη.

Έτσι, η βεντέτα ξαναρχίζει και στο στόχαστρο του Παύλου είναι πια ο Αστέρης. Οι δύο οικογένειες συσπειρώνονται και ετοιμάζονται για τον πόλεμο που πάει να ξεσπάσει. Η Αργυρώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον θείο της, ο οποίος, όμως, ήδη σχεδιάζει να σκοτώσει τον Αστέρη.



Την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ευθύμης είναι πεπεισμένος πως κάποιος από τους στενούς του συνεργάτες είναι «καρφί» της Αστυνομίας και είναι αποφασισμένος να βρει ποιος είναι αυτός.

Από ‘κει και πέρα, ένα βράδυ ο Ευθύμης δίνει ραντεβού θανάτου στον Πάνο. Ο πρώτος μαζί με τον Λευτέρη τον περιμένουν σε ένα απόμερο σημείο όπου ο Ευθύμης χωρίς πολλά λόγια τον σκοτώνει.

Ο Λευτέρης, ανήμπορος να αντιδράσει, είναι σοκαρισμένος και νιώθει τύψεις και συνένοχος, καθώς στάθηκε απλός παρατηρητής και δεν τον έσωσε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.