Ads Top

«Τελείωσε» με απόφαση Μίτσελ από τον Ολυμπιακό!


Δείτε για ποιον πρόκειται, η απόφαση του Μίτσελ είναι πλέον οριστική..

Αποχωρεί άμεσα από το Λιμάνι, καθώς δύσκολα θα φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα. Ο Ισπανός κόουτς ενημέρωσε τη διοίκηση για τους παίκτες που δεν υπολογίζει και ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες για να... αδειάσουν τα αποδυτήρια. Ποιος είναι αυτός που φεύγει τα επόμενα 24ωρα και γιατί;




Πολλά και διάφορα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για μια σειρά από παίκτες του Ολυμπιακού και το μέλλον του εκτός ομάδας, αλλά η αλήθεια φαίνεται ότι βρίσκεται μακριά.

Γιατί μπορεί στο επίκεντρο να φαίνεται ότι υπάρχουν από τον Σισέ και τον Κούντε μέχρι τον Μασούρα αν έρθει άλλος εξτρέμ, αλλά πλην του Ρέμαπτσιουκ που όντως απασχολεί Μπλόνια και Στράσμπουρ, ο επόμενος που είναι με το 1,5 πόδι εκτός Ολυμπιακού είναι ο Ουί Τζο!

Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός που έφυγε το περασμένο καλοκαίρι με μεγάλη δυσκολία από την Μπορντό για να υπογράψει με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς δεν ήθελε να έρθει για μια χρονια δανεικός στη Σούπερ Λιγκ, έχει απογοητεύσει άπαντες στο Λιμάνι. Κι αυτός είναι ο λόγος που δεν παίζει ανάλογα με την αξία του.



Μόνο που ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να τον περιμένει για πάντα κι αυτός είναι ο λόγος που ψάχνει για επιθετικό και, παράλληλα πώς να ξεφορτωθεί τον Ουί Τζο! Η Σεούλ, η Βίσελ Κόμπε, η Λος Άντζελες FC, το Πόρτλαντ και η Σικάγο Φάιαρ είναι οι ομάδες που έχουν δείξει το τελευταίο διάστημα ενδιαφέρον για τον δανεισμό του.

Σε κάθε περίπτωση το μέλλον του βρίσκεται πολύ μακριά από το Λιμάνι, καθώς ο Μίτσελ έχει ξεκαθαρίσει ότι χρειάζεται ορισμένο αριθμό παικτών και είναι πολλοί εκείνοι που θα τους φάει το… μαύρο σκοταδι.



Πολύ περισσότερο έναν 30χρονο επιθετικό που ποτέ δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα και, με την απόδοσή του, δείχνει πόσο λάθος είναι να πιέζει μια ομάδα έναν παίκτη που έχει αλλού το μυαλό του. Γιατί να ξέχασε την μπάλα που ήξερε και τα δεκάδες γκολ που έχει βάλει στη καριέρα του, είναι λιγάκι δύσκολο...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.