Ads Top

Το «καρφί» Κάτας για Παναθηναϊκό!


Δείτε τι απάντησε ο Κάτας σε ερώτηση για τον Παναθηναϊκό, μια δήλωση που θα συζητηθεί..

Πέταξε... σπόντα για τους Πράσινους ο πρώην προπονητής τους και νυν τεχνικός της Μακάμπι.  




Ο Οντεντ Κάτας στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι της Μακάμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του και έριξε το... καρφί του για την αποχώρηση του από το «τριφύλλι» το περασμένο καλοκαίρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν ένα παιχνίδι τελειώνει έτσι όλοι σκέφτονται το τελευταίο σουτ. Ωστόσο το παιχνίδι για εμάς κρίθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο που  δεν ήμασταν καλοί και επιθετικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και έκαναν προσπάθεια οι παίκτες μου. Τουλάχιστον πιέσαμε τον Παναθηναϊκό και τον ανάγκασαμε να βάλουν κάποια πολύ δύσκολα σουτ και στην Euroleague  πρέπει να είμαστε καλοί και εκτός έδρας».



Για τη δύσκολη χρονιά στην Euroleague: «Νομίζω ότι αυτή η χρονιά έχει κάτι το ξεχωριστό. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια ούτε εντός, ούτε εκτός και μου αρέσει αυτό και δεν μου προκαλεί έκπληξη».

Για τον Πόιθρες και το ενδεχόμενο ενίσχυσης: «Ο Πόιθρες είναι σημαντικός για την ομάδα μας, αλλά πρέπει να καταφέρουμε να πάρουμε τα παιχνίδια κάτω από αυτές τις καταστάσεις και τσεκάρουμε την αγορά για παίκτη».



Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ και πώς ένιωσε: «Τα έχω αφήσει όλα αυτά πίσω. Δεν ήταν εύκολο για μένα να αφήσω τον Παναθηναϊκό γιατί δεν κατάλαβα το γιατί. Αλλά προχωράμε».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.