Ads Top

Ο Ουάρντα «πληρώνει» μεταγραφή από Ελλάδα!


Πώς ο Ουάρντα...βάζει χρήματα στα ταμεία ελληνικής ομάδας - Τι έχει συμβεί και ο Ουάρντα... πληρώνει καλά για μία μεταγραφή από την Ελλάδα! 




Ο Γκερέρο δεν μπορεί όχι να λύσει, ούτε καν να...συνεισφέρει στο τεράστιο πρόβλημα του γκολ που έχει ο ΟΦΗ. Βέβαια  ποτέ του δεν είχε την φήμη του σκόρερ, για αυτό άλλωστε δεν έμεινε και στον Ολυμπιακό, παρότι έκανε άλλες δουλειές καλά μέσα στο ματς. 

Ο Γκερέρο, μεγάλη μεταγραφή του Σεπτεμβρίου για τον ΟΦΗ, μετράει 11 ματς χωρίς ακόμη να έχει βάλει γκολ! Και παρότι το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι,  οι κρητικοί είναι πρόθυμοι να τον δώσουν από τώρα στην Ανόρθωση που τον ζήτησε. 



Η κυπριακή ομάδα έδωσε τον Ουάρντα στον Απόλλων Λεμεσού και θέλει να τον αντικαταστήσει με τον Γκερέρο. Στον ΟΦΗ όμως, δεν τον αφήνουν ελεύθερο, γνωρίζοντας πως η Ανόρθωση είχε κέρδος απο την "αποδέσμευση" του Ουάρντα. Και θέλουν το δικό τους ..."κατιτίς" για την αντίστοιχη "αποδέσμευση" του Γκερέρο ώστε να φύγει με φύλλο πορείας για Κύπρο. Τελείως τζάμπα πάντως δεν τον δίνουν.,

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.