Ads Top

Ουριέλ Αντούνα | Αυτό είναι το μεγάλο εμπόδιο στη μεταγραφή Αντούνα στον Παναθηναϊκό!


Η τεράστια τελική πρόταση του Παναθηναϊκού, οι λόγοι που υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και γιατί ο παίκτης κινδυνεύει αν πάει κόντρα στην ομάδα του




Οι Μεξικάνοι δεν πέφτουν από τα 7.000.000 (είναι λίγο μπερδεμένο αν μιλάνε για ευρώ ή δολάρια). Το πρόβλημα της πολύ υψηλής τιμής του διεθνή εξτρέμ έχει να κάνει πως τόσο η Τσίβας, όσο και η Κρουζ Αζούλ την τελευταία 3ετία έχουν πληρώσει για τα δικαιώματά του χοντρικά από 4.800.000 ευρώ η καθεμία (σύνολο 9.600.000 ευρώ)!! 

Τι σημαίνει αυτό σε ελεύθερη μετάφραση και επειδή κατέχουν απο το 50% του Αντούνα; Πως αν αποδεχτούν την τελική προσφορά του Παναθηναϊκού, η οποία λέγεται πως φτάνει τα 5.000.000 (loan & transfer fee) για να τα μοιραστούν στην μέση, θα έχουν απωλέσει έκαστος κοντά στα 2.400.000 ευρώ. 



Για αυτό άλλωστε κυκλοφόρησε χθες ευρέως στο Μεξικό πως Κρουζ Αζουλ και Τσίβας πουλάνε και δεν δανείζουν το 100% του Αντούνα ενώ θέλουν 9,5 εκατομμύρια. Επίσης, στο Μεξικό δεν είναι τόσο εύκολο, ούτε τόσο απλό και...ακίνδυνο για τους παίκτες να πιέζουν ή και να "εκβιάζουν" τα κλαμπ ώστε να γίνει το δικό τους. 



Με τα κλαμπ να έχουν 9 στις 10 περιπτώσεις με το μέρος τους και την μεξικάνικη Ομοσπονδία. Αυτά σαν μια γενική ενημέρωση για τις... συνήθειες της μεξικάνικης ποδοσφαιρικής αγοράς , που επαναλαμβάνω είναι ακριβή

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.