Ads Top

Η πρόταση Παναθηναϊκού για Αντούνα!


Τα δίνει όλα ο Παναθηναϊκός για να τον φέρει στην Ελλάδα - Δείτε την πρόταση που έχει καταθέσει..

Ο Παναθηναϊκός έχει σύμμαχο τον Ουριέλ Αντούνα και φουλάρει τις επαφές με την Κρουζ Αζούλ για την απόκτησή του. Γιατί είναι σύνθετο το ζήτημα και ποια είναι η πιο πρόσφατη πρόταση που έκανε το τριφύλλι σύμφωνα με τους Μεξικανούς. Αναλυτικό ρεπορτάζ.




Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το βάρος του Παναθηναϊκού στο μεταγραφικό τοπίο τις τελευταίες ώρες έχει πέσει πάνω στον 25χρονο διεθνή Μεξικανό εξτρέμ, Ουριέλ Αντούνα. 

Οι διαπραγματεύσεις με την Κρουζ Αζούλ βρίσκονται σε τελικό στάδιο, την ίδια στιγμή που το τριφύλλι έχει ήδη εξασφαλίσει την απαιτούμενη συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. 

Οι επαφές των εμπλεκόμενων μερών συνεχίζονται και υπάρχει η βούληση να ξεπεραστούν οι δυσκολίες, καθώς το θέμα είναι σύνθετο: το 50% των δικαιωμάτων του Αντούνα ανήκει στην Τσίβας και οι Μεξικανοί δεν συζητούν για ποσό μικρότερο των 4 εκατ. ευρώ. 

Στο τραπέζι υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης 20% αλλά και το ενδεχόμενο εξάμηνου δανεισμού του Αντούνα (έως το καλοκαίρι) και υποχρεωτική οψιόν αγοράς μετά από συγκεκριμένες συμμετοχές με ποσό άνω των 4 εκατ. ευρώ. 



Σύμφωνα μάλιστα με τον Μεξικανό δημοσιογράφο που αποκάλυψε τις λεπτομέρειες των επαφών του Παναθηναϊκού με την Κρουζ Αζούλ: «Η φόρμουλα που ψάχνει ο Παναθηναϊκός για να πείσει την Κρουζ Αζούλ είναι η εξής: 600.000 ευρώ ως προκαταβολή πληρωμής «δανείου» ως το καλοκαίρι, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν για επιπλέον 4 εκατομμύρια. Όλα τα ποσά σε ευρώ. Ο ελληνικός σύλλογος θέλει να κλείσει την επιχείρηση το συντομότερο δυνατόν».

Η στάση του ποδοσφαιριστή που επιθυμεί διακαώς να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη αποτελεί σύμμαχο στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του. 

Εκτός του Αντούντα, ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να κρατάει ζεστή και την περίπτωση του Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου, Κάουλι Ολιβέιρα, της Λουντογκόρετς. 





Οι δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές αποτελούν βασικές επιλογές στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσον αφορά τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, αλλά δεν είναι οι μοναδικοί που βρίσκονται στη λίστα του Σέρβου προπονητή και κατ’ επέκταση ενδιαφέρουν τους πράσινους.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.