Ads Top

«Δεν είναι καθόλου καλά... » - Δύσκολες στιγμές για Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου λίγο πριν την γέννηση του παιδιού τους


Η Ιωάννα Τούνη εξήγησε τι έχει συμβεί..

Μαμά για πρώτη φορά θα γίνει από μέρα σε μέρα η Ιωάννα Τούνη, η οποία ανυπομονεί μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να κρατήσουν στην αγκαλιά το μωράκι τους, το οποίο μάλιστα κέρδισε το φλουρί στην βασιλόπιτα που έκοψαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.




Η όμορφη Θεσσαλονικιά έχει σταματήσει να κάνει ταξίδια και έχει κάνει μια προσωρινή διακοπή στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μιας και έχει μπει στον μήνα της και πρέπει να είναι ξεκούραστη και χαλαρή, ειδικά μιας και η εγκυμοσύνη της δεν είναι διόλου εύκολη.

«Από χθες μέχρι και οποιαδήποτε στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες είναι φυσιολογικό να γεννήσω. Οπότε αν εξαφανιστώ από τα social μη με παρεξηγήσετε, έχω να κάνω και μια δουλειά εδώ πέρα… Έχω λίγο αγχωθεί, λιγάκι… να εδώ όσο το φρούτο, το καρπούζι», είχε πει χαρακτηριστικά στα βίντεο που δημοσίευσε πριν μερικές μέρες.




Δύσκολες οι τελευταίες μέρες για Τούνη και Αλεξάνδρου



Ωστόσο, η αποχή της από τα social media για λίγες ώρες έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram να ανησυχήσουν και να την γεμίσουν με μηνύματα που την ρωτούν αν γέννησε.

Η Ιωάννα λοιπόν έσπευσε να απαντήσει στα ερωτήματα αυτά και να ξεκαθαρίσει πως ξέρει ότι την ρωτάνε από ενδιαφέρον όμως όλο αυτό την αγχώνει. Ταυτόχρονα, αποκάλυψε πως η σημερινή μέρα ήταν δύσκολη για εκείνη, μιας και το ένα από τα δύο σκυλάκια του Δημήτρη Αλεξάνδρου αντιμετωπίζει μερικά προβλήματα.



«Ξέρω ότι το κάνεις από ενδιαφέρον αλλά είναι λίγο αγχωτικό… σπίτι είμαι με τον φίκο δεν γέννησε ακόμα. Σήμερα ήταν μία δύσκολη μέρα από το πρωί γιατί το ένα σκυλάκι μας δεν είναι καθόλου καλά! Τι να σας πω τώρα τι περνάμε... Δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, όλοι τρέχουμε από πίσω του… δεν έχω γεννήσει ακόμη όταν με το καλό γεννήσω θα σας κάνω εγώ story και θα σας πω γέννησα όλα καλά... Μη με αγχώνεται! Εδώ είναι το έχω ορκίζομαι, εδώ μέσα είναι ακόμα....», είπε χαρακτηριστικά στα βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη το απόγευμα της Δευτέρας 2/1.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.