Ads Top

Μεταγραφή από...ΑΕΚ ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός!


Ο κομβικός ρόλος που αναλαμβάνει στον Ολυμπιακό - Δείτε για ποιον πρόκειται..

Ποιό είναι το νέο απόκτημα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, το οποίο θα αναλάβει να παίξει μεγάλη μπάλα σε έναν δύσκολο ρόλο.

Μία μεταγραφή, όχι στο αγωνιστικό τμήμα, αλλά στη διεύθυνση του Εμπορικού πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός. 




Όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, αναλαμβάνει καθήκοντα ο Λεωνίδας Παπαβασιλάκης. Το όνομα του μπορεί να μην λέει τίποτα στο φίλαθλο κοινό, πρόκειται όμως για άνθρωπο που έχει παρουσία στον αθλητισμό και έχει προσφέρει σε όποια ομάδα ανέλαβε πόστο.

Τίς ει Λεωνίδας Βασιλάκης; Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Στη συνέχεια έκανε MBA στο University of Maryland (MBA) και εμπλούτισε τις γνώσεις του με μεταπτυχιακό στη Δημόσια Επικοινωνία. Εργάστηκε στη ITT Sheraton στις Βρυξέλλες ως Project Manager και επέστρεψε στην Ελλάδα το 1994 και ανέλαβε ως Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της νεοϊδρυθείσας εκείνη την εποχή της αεροπορικής «Air Greece».

Ακολουθησαν οι Axon Airlines και το 2002 πήρε... μεταγραφή στον κορυφαίο ξενοδοχειακό Grecotel, ως New Business Development Director, σε μια δημιουργική εποχή για τον όμιλο και την ελληνική τουριστική βιομηχανία. Από το 2005 και μέχρι σήμερα συμμετέχει στο εταιρικό σχήμα της εταιρείας συμβούλων Spirit Hellas, ως επικεφαλής στο New Business Dept., αναλαμβάνοντας project που αφορούν στην καταγραφή διαδικασιών (Process Management) για λογαρισμό μεγάλων οργανισμών.



Η ανάληψη καθηκόντων στον εμπορικό τομέα ομάδων ξεκίνησε το 2008, όταν ανέλαβε γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής. Το 2015 μπήκε στο διοικητικό σχήμα της νέας ΚΑΕ ΑΕΚ, απ' όπου αποχώρησε αιφνιδίως το 2018! Κατά τη διάρκεια της 3ετής θητείας του, η Ένωση έκανε πολλά βήματα πρόοδου όσον αφορά τους τομείς της ρηγικής και επικοινωνιακής υποστήριξης.

Βελτίωσε σημαντικά το εμπορικό προφίλ των «κιτρινόμαυρων», εξασφάλισε χορηγικές συμφωνίες, οι οποίες έφεραν «ζεστό» χρήμα στο ταμείο της ΚΑΕ. Η συμβολή του ήταν σημαντική στο εγχείρημα της ταινίας "1968", στην οποία συμμετείχε στο καστ των ηθοποιών με τους δευτερεύοντες ρόλους (ο κύριος με τον σκούφο στο βίντεο που ακολουθεί).

Η αιτία της αποχώρησής του από την ομάδα του «Δικέφαλου αετού» φάνηκε λίγο αργότερα. Γιατί ο Παπαβασιλάκης αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή στον ΟΦΗ επί εποχής Μπούση, το 2018. Τέσσερα χρόνια αργότερα όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και αποχώρησε από την ομάδα του Ηρακλείου. Η παραίτησή του, έγινε μετά από παίχνίδι με τον ΠΑΟΚ (που δεν ήταν παρών) και αποδόθηκε σε προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Εφτά μήνες πριν την αποχώρησή του όμως είχαν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις δηλώσεις του στο Creta Tv που αφορούσαν την αλλαγή του σήματος το 2020. «Για να ξεπλύνει ό,τι κουβαλούσε τα προηγούμενα χρόνια το σήμα ως σήμα. Να κάνει ένα βαθύ ντουζ, ένα μπάνιο. Γιατί το είχαν σπιλώσει. Γνωρίζουν όλοι ποιοι πέρασαν από το σώμα του ΟΦΗ και ποιοι ασχημόνησαν», ήταν η τοποθέτηση του Παπαβασιλάκη, η οποία προκάλεσε οργή στους οργανωμένους που απάντησαν αιχμηρά στα λεγόμενά του, καταλήγοντας στην ανάρτησή τους με το διαφημιστικό σύνθημα γνωστής τσίχλας που έλεγε «καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς».



Εκτός από τις συγκεκριμένες δηλώσεις που είχαν αρνητικό αντίκτυπο, το Sportdog στο ρεπορτάζ που έκανε, δεν άκουσε κακό λόγο  για τον νέο διευθυντή του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ίσα ίσα σε όλες τις ομάδες που εργάστηκε τον θεωρούν πολύ καλό επαγγελματία. Όλοι γνώριζαν, ότι τρέφει ερυθρόλευκα συναισθήματα, αλλά περίμεναν να αναλάβει κάποιο άλλο πόστο, στην ΕΟΚ ή την ΕΠΟ, ακόμα και στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, λόγω της παρουσίας του επιστήθιου φίλου του, Νίκου Λεπενιώτη στο τμήμα μπάσκετ της ομάδας του Πειραιά.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.