Ads Top

Survivor Spoiler 13/1: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει μπει ο Άρης Σοϊλέδης στο παιχνίδι


Τι έχει συμβεί - Για ποιο λόγο δεν έχουμε δει ήδη τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor All Star..

Η νούμερο ένα συζήτηση για το Survivor All Star πριν αυτό ξεκινήσει ήταν ο Ντάνος. Το δεύτερο όνομα που σήκωσε πολλή κουβέντα επίσης και ειδικά μετά το ξεκίνημα του Survivor είναι ο Άρης Σοϊλέδης. Θα τον δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;




Μερικά spoiler που έχουν κυκλοφορήσει αναφέρουν πως ένας από τους παίκτες που θα μπουν το επόμενο διάστημα είναι ο Άρης Σοϊλέδης. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως αυτό δεν ισχύει. Τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή. Διότι, οι καταστάσεις αυτές αλλάζουν πολλές φορές.

Ο παίκτης που θα μπει και μάλιστα στην μπλε ομάδα είναι ο Κόρο. Αυτό είναι το σίγουρο. Άλλοι τρεις έχουν συμφωνήσει, έχουν υπογράψει και θα μπουν το επόμενο διάστημα. Μέσα σε αυτούς δεν είναι ο Άρης Σοϊλέδης. Αυτό είναι το δεύτερο κρατούμενο στην ιστορία.

Το τρίτο και τελευταίο που πρέπει να κρατήσουμε τώρα: Στο Survivor All Star εκτός από τους 26 που πήγαν στον Άγιο Δομίνικο, θα μπουν ακόμα 10 παίκτες. Τουλάχιστον. Οι τέσσερις είναι ήδη «έτοιμοι». Δύο ακόμα, λέμε τώρα, θα είναι οι Παπάς και Τριαντάφυλλος. Τι σημαίνει αυτό; Η πόρτα για τον Άρη Σοϊλέδη είναι ακόμα ανοικτή.



Survivor spoiler: Για ποιο λόγο δεν είναι μέσα ήδη ο Άρης Σοϊλέδης;
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Άρης Σοϊλέδης με τη συμπεριφορά του, με τον χαρακτήρα του, με την προσωπικότητά του, δημιούργησε αντιπάθειες. Οι haters ήταν πάρα πολλοί. Πάρα πολλοί ήταν βέβαια και οι τηλεθεατές που λάτρευαν τον πρώην παίκτη Ολυμπιακού και ΑΕΚ. Ακόμα περισσότεροι αυτοί που θέλουν να τον δουν στο Survivor All Star.

Δεν είναι περίεργο που δεν έχει λάβει πρόσκληση για το Survivor των κορυφαίων; Αρέσει ή όχι σαν χαρακτήρας ο Σοϊλεδης είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες αγωνιστικά που έχουν περάσει. Αν όχι ο καλύτερος. Επομένως δεν υπάρχει αμφιβολία για το αν έχει θέση ή όχι. Και δεν έχει βγει προς τα έξω επισήμως το γιατί δεν μπήκε.

Για τον β βγήκε, για παράδειγμα. Εντάξει, δεν έχουμε μάθει την πλήρη αλήθεια, αλλά πάνω κάτω υπάρχει μία βάση στα όσα λέγονται. Ο Ντάνος δεν ήθελε; Ήθελε, αλλά με περισσότερα χρήματα; Κάτι κι από τα δύο μαζί με κάτι άλλο; Εν πάση περιπτώσει, λίγο πολύ εκεί γύρω ήταν το θέμα. Μέχρι την τελευταία στιγμή έκανε ραντεβού ο Ατζούν με τον Ντάνο να τον πείσει πάντως. Με τον Άρη τι έγινε; Εύλογο το ερώτημα.


Τι χρεώνουν στον Σοϊλέδη



Ο Άρης Σοϊλέδης επέδειξε εξαιρετικό χαρακτήρα μιλώντας για την παραγωγή και τον Ατζούν. Πάντα έλεγε τα καλύτερα, έτρεφε και τρέφει απέραντο σεβασμό σε όλους τους συντελεστές. Η παρεξήγηση, αν μπορούμε να την αποκαλέσουμε έτσι, έχει να κάνει με τα όσα του «χρέωσαν» με την Σοφιάνα Αβραμάκη.

Ο Άρης Σοϊλέδης τιμωρήθηκε επειδή χρησιμοποίησε το κινητό ανθρώπων ασφαλείας και σκοπός του να επικοινωνήσει με τη μέλλουσα σύζυγό του. Και έχει λογική αυτό. Δεν μπορεί η παραγωγή να επιτρέπει σε άλλον παίκτη (Κωνσταντίνο Εμμανουήλ) να αφήνει υπονοούμενα για σχέση δύο παικτών και να δημιουργούνται εντυπώσεις και ο ίδιος να μην μπορεί να κάνει τίποτε. Για την ακρίβεια –και για την τηλεθέαση– όλα τα μπορεί, όμως υπάρχει κι ένα ηθικό κομμάτι.



Λάθος έκανε ο Άρης Σοϊλέδης; Ασφαλώς! Παρέβηκε κανόνες του παιχνιδιού. Το να παίρνεις πληροφορίες για το τι λέγεται έξω από το παιχνίδι, το να προσπαθείς μέσω αυτού να φτιάχνεις χαρακτήρα. Και να μην το έκανε ή να μην το προσπάθησε αυτό ο Άρης Σοϊλέδης, έδωσε το δικαίωμα να το πιστεύουν οι τηλεθεατές.

Η παραγωγή από την άλλη έθιξε χαρακτήρες και υπολήψεις. Έπρεπε να είχε μπει φρένο στην όλη αυτή ιστορία με τον «φτιάξε καφέ να στα πω». Δεν είναι βέβαιο ακόμα αν αυτός είναι ο λόγος για τη μην πρόσκληση του Σοϊλέδη στο All Star. Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης Σοϊλέδης έπρεπε να είναι εντός παιχνιδιού.

Τι λέει το Survivor spoiler; Θα μπει; Δεν το αποκλείουμε… Για την ωρα όμως, όχι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.