Ads Top

Οσμή σκανδάλου στο Survivor: Η περίεργη απόφαση Ατζούν λίγο πριν ξεκινήσει το Survivor All Star


Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια απόφαση λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor All Star..

Διέρρευσαν οι κρυφές συμφωνίες του Τούρκου παραγωγού και αναμένεται να... βγουν μαχαίρια στον Άγιο Δομίνικο. Δεν φαντάζεστε ποιοι κατάφεραν να πάρουν περισσότερα από 5.000 ευρώ.






Οι παίκτες του Survivor All Star ετοιμάζονται να φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο, όμως μερικοί έχουν κάνει μυστική συμφωνία με την παραγωγή για να μπουν στο παιχνίδι.

Η επιστροφή του Survivor είναι γεγονός και πρόκειται για τον πιο ακριβό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Η παραγωγή από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε ότι όλοι οι παίκτες θα πάρουν τα ίδια χρήματα για να  μπουν στο παιχνίδι.



Όμως, ο Στάθη Σχιζάς, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Σάκης Κατσούλης φαίνεται να έχουν περισσότερες απαιτήσεις και να ζήτησαν παραπάνω χρήματα από την παραγωγή. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησαν να πάρουν ένα χρηματικό ποσό πριν μπούνε στο παιχνίδι συν τις 5.000 ανά εβδομάδα.

Τέλος, ο Ατζούν για να είναι δίκαιος έχει βάλλει για πρώτη φορά τον όρο ότι μετά από ένα σημείο θα δίνετε μπόνους σε όλους τους παίκτες εφόσον το αποφασίσει αυτός. Ενώ, δεν έχει γίνει δεκτό το αίτημα για ρήτρα τηλεθέασης που ζήτησαν οι δικηγόροι κάποιων παικτών.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.