Ads Top

Survivor Spoiler 22/12: Η συμφωνία - μαμούθ Ατζούν με Κατσούλη, Σχίζα, Γκότση και Δαλάκα


Ούτε ο Μέσι, ούτε ο Κριστιάνο τέτοια χρήματα.. Πόσα χρήματα θα λάβουν έξτρα οι 4 πρώην νικητές του Survivor - Η κρυφή συμφωνία που έχουν κάνει και τα έξτρα μπόνους

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του «All Star Survivor». Θα είναι η πιο ακριβή εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης με το κόστος του επεισοδίου να ξεπερνά τις 100.000 ευρώ το επεισόδιο. 




Όσον αφορά στα χρώματα των δύο ομάδων (δεν θα υπάρχουν «Διάσημοι» και «Μαχητές») τρία είναι τα σενάρια: 

Το πρώτο είναι τα χρώματα να παραμείνουν μπλε και κόκκινο, το δεύτερο να αντικατασταθούν από το πράσινο και το κίτρινο, και το τρίτο πιο πρόσφατο - το οποίο κερδίζει έδαφος της τελευταίες ημέρες -  τα χρώματα των δύο ομάδων να είναι το ασημί και το χρυσό ώστε με αυτό τον τρόπο να δοθεί ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. 

Σε σύσκεψη ωστόσο που πραγματοποιήθηκε εκφράστηκε και ο προβληματισμός εάν αυτά τα δύο χρώματα θα «γράφουν» καθαρά στον τηλεοπτικό φακό. Όσον αφορά στην τελική σύνθεση του All Star καστ, με το τρίτο τρέϊλερ αποκαλύφθηκαν ακόμη πέντε παίκτες στο οποίο συμπεριλαμβάνονται όπως πρώτο έγραψε το Reader ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η σύντροφος του Σπύρου Μαρτίκα Βρισηίδα Ανδριώτου και η νικήτρια του Ελληνοτουρκικού Survivor Κατερίνα Δαλάκα. 


Τα μπόνους και οι ρήτρες στον Άγιο Δομίνικο





Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι τέσσερις νικητές των προηγούμενων «Survivor» που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι και ήδη βλέπουμε στα τρέϊλερ (Ηλίας Γκότσης, Κατερίνα Δαλάκα, Σάκης Κατσούλης και Στάθης Σχίζας) έχουν συμφωνήσει εκτός από το ποσό των 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως που θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες, εξτρά κρυφή αμοιβή που θα τους δοθεί ως εφάπαξ πριν την αναχώρησή τους για τον Άγιο Δομίνικο και ανεξαρτήτως της παραμονής τους στο παιχνίδι. Από ένα σημείο και μετά για όλους τους παίκτες υπάρχει και η πρόβλεψη μπόνους την οποία θα κρίνει ο Ατζούν εάν και πότε θα ενεργοποιήσει. Σε κάποια συμβόλαια οι δικηγόροι των υποψήφιων ζήτησαν ρήτρα που θα συνδέεται με την τηλεθέαση του προγράμματος, αίτημα το οποίο ωστόσο φέρεται να μην έγινε αποδεκτό από την εταιρία παραγωγής.

Με την προσθήκη ακόμη πέντε παικτών που θα αποκαλυφθούν στο τέταρτο τρέϊλερ και μεταξύ αυτών θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκαλύπτεται η πρώτη 22αδα των παικτών. Θα ακολουθήσουν ωστόσο και νέες προσθήκες στη συνέχεια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο πάγκο θα υπάρχει εφεδρεία τουλάχιστον 10 ακόμη παλαιότερων παικτών. Οι αρχικές ημέρες προβολής του ριάλιτι αρχής γενομένης της 8ης Ιανουαρίου θα είναι Κυριακή με Τέταρτη με πρόβλεψη ωστόσο εάν το θελήσει το κανάλι να προστεθεί και η Πέμπτη με το πρόγραμμα σε αυτή την περίπτωση να «αναπαύεται» μόνο Παρασκευή και Σάββατο. Δρακόντειες είναι οι ρήτρες εχεμύθειας όχι μόνο για τους συμμετέχοντες αλλά και για όλα τα μέλη της παραγωγής. Παραβίασή τους θα συνεπάγεται όχι μόνο αυτόματη αποβολή από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και βαρύτατες οικονομικές κυρώσεις. 


Το Star προσπαθεί να κρατήσει τη Ζεν



Στο έτερο πρόγραμμα της Acun Medya το «My Style Rocks» συνεχίζονται οι ζυμώσεις, οι συζητήσεις και τα δοκιμαστικά για τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής. Η μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες συμπαρουσιάστρια του «Asian Express» Ζενεβιέβ Μαζαρί πολιορκείται στενά και από τον ΣΚΑΪ αλλά και από την παραγωγή προκειμένου να καταλάβει ένα από τα έδρανα της επιτροπής. Δεν έχει δώσει ακόμη την οριστική της απάντηση καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ήδη αντιπρόταση από το Star για την παρουσίαση του νέου dating reality Blind Date το οποίο θα βγει στον «αέρα» του καναλιού της Κηφισιάς την επόμενη σεζόν. Ένα τρίτο σενάριο που διακινήθηκε τις προηγούμενες ημέρες ήθελε την εκκεντρική τηλεοπτική περσόνα παρουσιάστρια του επόμενου κύκλου του «Shopping Star» σε περίπτωση που η Βίκυ Καγιά αποφασίσει να αφήσει την παρουσίασή του. Ωστόσο κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση δεν ισχύει καθώς η Βίκυ Καγιά θα συνεχίσει κανονικά στην παρουσίαση του παιχνιδιού μόδας και την επόμενη σεζόν. 


Επιστρέφει το «Μεγάλο Παζάρι». Ερωτηματικό ο παρουσιαστής



Στον Alpha πέρασαν τα δικαιώματα του «Μεγάλου Παζαριού» με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως το κανάλι σχεδιάζει την επιστροφή του θρυλικού τηλεπαιχνιδιού το οποίο συστήθηκε στο Ελληνικό κοινό στις αρχές της δεκαετίας του 1990 μέσα από το Mega με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο την επόμενη σεζόν. Προς το παρόν οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί και θα συνδεθεί με το εάν θα συνεχιστεί το «Deal» και του χρόνου. Πάντως ήδη έχει γίνει μια πρώτη διερευνητική συζήτηση με τον Χρήστο Φερεντίνο. Τα γυρίσματα του «Deal» για όλη τη φετινή σεζόν έχουν ολοκληρωθεί χωρίς να έχει ακόμη αποφασιστεί εάν το παιχνίδι θα υπάρχει στο ημερήσιο πρόγραμμα του Alpha και από το επόμενο φθινόπωρο. Πάντως σε κάθε περίπτωση ο Alpha θα διατηρήσει τα δικαιώματα μετάδοσής του. 


«Πράσινο φως» στον «Έρωτα Φυγά» από το Open





To πρότζεκτ που αυτή τη στιγμή ξεχωρίζει από το σύνολο του προγράμματος στο Open (Ενημέρωση και ψυχαγωγία) είναι η καθημερινή σειρά «Έρωτας Φυγάς» το οποίο βασίζεται σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τουρκικής τηλεόρασης των τελευταίων ετών. Ενδεικτικά αναφέρονται τα νούμερα της σειράς την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου: Με το μέσο όρο του Open να είναι 6% στο σύνολο και 6,3% στο δυναμικό κοινό  το επεισόδιο της σειράς κατέγραψε 16% και 13% αντίστοιχα. Αυτό φυσικά ανέβασε και τα νούμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων το οποίο σημείωσε 11,1% στο σύνολο και 12,7% στο δυναμικό κοινό. Η σειρά άτυπα έχει ήδη πάρει έγκριση για τη συνέχειά της και την επόμενη σεζόν και από το νέο έτος θα γίνουν και οι πρώτες διαπραγματεύσεις με το βασικό πρωταγωνιστικό καστ. 

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.