Ads Top

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι πρώτες εικόνες από το baby shower, ο στολισμός και το υπέροχο φόρεμα της (pics)


Ένα υπέροχο baby shower έχει ετοιμάσει η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον ερχομό του γιου τους..

Ένα υπέροχο baby shower για τον ερχομό του γιου της, έχει ετοιμάσει η Ιωάννα Τούνη στο σπίτι της.

Η όμορφη μέλλουσα μανούλα περιμένει πώς και πώς τον ερχομό του μικρούλη και απόψε θα συναντήσει φίλους σε μια υπέροχη βραδιά.




Πριν από μερικά λεπτά Ιωάννα ανέβασε τις πρώτες εικόνες και όπως θα δεις όλος ο χώρος είναι γεμάτος από μπλε και χρυσά μπαλόνια ενώ στην κουρτίνα υπάρχει μια φωτεινή επιγραφή με τις λέξεις «baby boy».

Νωρίτερα μας αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μπήκε στο σπίτι κρατώντας ένα υπέροχο πορτ μπεμπέ. Όσο για την ίδια;

Όπως πάντα μια κούκλα. Για την αποψινή βραδιά επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα σε στενή γραμμή που αναδείκνυε την υπέροχη κοιλίτσα της ενώ είχε μαζέψει τα μαλλιά της ψηλά.



Δες τις πρώτες εικόνες:









«Ο μπέμπης έχει πάρει θέση και είναι μια χαρά. Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά, από μέρα σε μέρα το περιμένουμε. Εγώ εύχομαι να γεννηθεί τον νέο χρόνο, να μην πάρει όλον τον χρόνο. Δεν μου πήγε και πολύ καλά το 2022. Αύριο έχουμε το baby shower του μωρού. Ακολουθούμε όλα τα αμερικάνικα έθιμα», έχει πει η ίδια.



Η γνωστή Influencer όπως είχε αποκαλύψει θα γεννήσει στη Θεσσαλονίκη, ενώ, όταν της το επιτρέψει ο γιατρός θα ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα ώστε να είναι μαζί με τον αγαπημένο της.

Πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

«Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο», αποκάλυψε η Ιωάννα.

«Σαν οικογένεια δεν το είπα πρώτα σε εσάς; Εγώ δεν είμαι σαν τη γυναίκα μου που βγαίνει και λέει “παντρεύτηκα”. Κι εγώ δεν το ήξερα, με το που τελειώνει εκεί η κατάσταση μας λένε “άντε παιδιά να ζήσετε”», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και παραδέχτηκε ότι πήγε με φόρμα: «Ήθελα να είμαι σε φόρμα για τα επόμενα χρόνια που έρχονται και γενικότερα σε εγρήγορση».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.