Ads Top

Γιώργος Κατσαούνης: Η ζωή ως αγρότης, το περιστατικό με Καραγκούνια και το Survivor All Star (vid)


Όλα όσα αποκαλύπτει ο Γιώργος Κατσαούνης, του έγινε πρόταση για το All Star; Θα τον δούμε ξανά στον Άγιο Δομίνικο;

Ο Γιώργος Κατσαούνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend για την επικείμενη έναρξη του Survivor All Star αποκαλύπτοντας ότι δεν του έγινε καμία κρούση για συμμετοχή του. 




Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης είπε ότι δεν είναι όλη η ζωή έναν ριάλιτι και ότι δεν χάθηκε και ο κόσμος, τονίζοντας πως άλλες φορές, όταν πεινάει κυρίως και μπορεί να φάει στον έξω κόσμο δεν του λείπει καθόλου η ζωή στον Άγιο Δομίνικο ενώ αντίθετα όταν είναι χορτάτος σκέφτεται με νοσταλγία τη ζωή εκεί.

Ο Γιώργος σχολιάζοντας το γεγονός ότι δεν δέχτηκε πρόταση για το παιχνίδι, είπε ότι ίσως τού στοίχισε το περιστατικό με τον Γιώργο Καραγκούνια ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι δέχτηκε επίθεση από τον ίδιο κάτι που ο Γιώργος συνεχίζει να αρνείται πως συνέβη.



Ο Κατσαούνης επίσης αποκάλυψε ότι δεν έχει επαφές με τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος επίσης τόνισε ότι δεν πάει σε καλέσματα καθώς δεν μπορεί να ταξιδεύει από τα Φάρσαλα στην Αθήνα για να παρευρεθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα στη ζωή του πριν και μετά το παιχνίδι αφού συνεχίζει να είναι αγρότης στα Φάρσαλα, την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Δείτε τι άλλο δήλωσε ο Γιώργος Κατσαούνης στο παραπάνω βίντεο:





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.