Ads Top

«Εγώ όταν χώρισα του είπα...» - Η αποκάλυψη Σίσσυς Χρηστίδου για το διαζύγιο με τον Θοδωρή Μαραντίνη


Ξέσπασμα από την Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της, τι είχαν συμφωνήσει με τον Θοδωρή Μαραντίνη όταν χώρισαν..

Η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή μία κουβέντα για τη συνεπιμέλεια των χωρισμένων γονιών σε ό,τι αφορά τα παιδιά τους, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια για τον τρόπο που η ίδια διαχειρίστηκε το διαζύγιο και τα όσα συμφώνησε με τον πρώην σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη. 




Αφορμή για όλη αυτή τη συζήτηση στάθηκε η συνέντευξη της Τζίνας Αλοιμόνου η οποία τοποθετήθηκε γύρω από το θέμα της συνεπιμέλειας των παιδιών ενός χωρισμένου ζευγαριού.

Ως χωρισμένη μητέρα και η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια για τον τρόπο που η ίδια έχει αντιδράσει σε ένα τέτοιο κοινωνικό θέμα και πώς η ίδια αντιμετώπισε τα προβλήματα που προέκυψαν μετά τον χωρισμό.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενη στον συνεργάτη της Νίκο Συρίγο, είπε:



«Εγώ όταν χώρισα του είπα, πόσες μέρες θέλεις τα παιδιά; Πάρτα. Δεν έκατσα εγώ να κάνω αυτό το ζύγισμα. Ας μη μπούμε σε προσωπικό, δε θέλω να μιλήσω για μένα. Μπορεί να είναι και ένας πατέρας πολύ καλύτερος, σαν δέκα μάνες. Όμως πρέπει να μπει το συμφέρον του παιδιού μπροστά. Και αυτό το συμφέρον ένα δικαστήριο πρέπει να το αξιολογήσει με προσοχή. Η ιδανική συνήθη αν το παιδί ήταν πάνω από όλα, θα ήταν το παιδί να έχει το σπίτι του. Θέλεις συνεπιμέλεια; Να πηγαινοέρχονται οι γονείς. Αυτή είναι η γνώμη μου».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε η παρουσιάστρια για ένα τόσο λεπτό προσωπικό θέμα:





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.