Ads Top

GNTM Αποχώρηση 20/12: Η απρόσμενη αποχώρηση και η τελική τετράδα


Μια αποχώρηση που λίγοι περίμεναν - Αυτή είναι η τελική τετράδα του GNTM 5 - Γιατί...τσακώθηκαν Καγιά-Χατζηπαντελή

Στο σημερινό επεισόδιο, μετά από ένα ταξίδι στη Ρώμη, που είχε πραγματικά τα πάντα, παρακολουθήσαμε ένα πλατό με υπέροχες φωτογραφίες, συγκινήσεις, αλλά  το κυριότερο ήταν ότι οδήγησε στον φετινό ημιτελικό. 




Το ριάλιτι μόδας φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του και πλέον έχουν μείνει μόνο λίγες ημέρες, μέχρι να μάθουμε το ποιά είναι η κοπέλα που θα καταφέρει να κερδίσει φέτος!


Oι πέντε φιναλίστ του GNTM ήταν:



  • Μαρίτα Καθητζιώτη
  • Coty Γουγούση
  • Αλεξία Τράικο
  • Βικτώρια Μυροφορίδου
  • Μάρα Μάρλη

Στο σημερινό επεισόδιο (20-12) του GNTM 5 παρακολουθήσαμε τα κορίτσια να ξεκινούν την ημέρα τους στην μαγευτική Ρώμη, με τους κριτές να τις υποδέχονται και να ανακοινώνουν και το πρώτο challenge, το οποίο και είχε να κάνει και μια street φωτογράφηση. Νικήτρια στην συγκεκριμένη δοκιμασία ήταν η Μαρίτα, η οποία και πήγε σε ένα υπέροχο δείπνο μαζί με την Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου.

Στη συνέχεια, προς έκπληξη των τηλεθεατών, η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε στον διαγωνισμό για τον προημιτελικό και μόνο, με την ίδια να αποθεώνεται από το τηλεοπτικό κοινό, από τα πρώτα κιόλας λεπτά της εμφάνισής της στο σόου.



Μάλιστα, στην αρχή, η Σοφία, ξέχασε το όνομα της Βικτώριας και και μετά ζήτησε συγγνώμη, ενώ πλησίασε και τα κορίτσια για να τους δώσει μερικές συμβουλές για την φωτογράφηση που θα ακολουθούσε...

Το concept που ακολούθησε ήταν μαγικό και ατμοσφαιρικό, με τις κοπέλες να ενθουσιάζονται και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, με κάποιες να τα καταφέρνουν καλύτερα και άλλες να αντιμετωπίζουν δυσκολίες.


Στο δεύτερο set της φωτογράφησης βέβαια, υπήρξαν και ορισμένες εντάσεις ανάμεσα στους κριτές και στα κορίτσια και μάλιστα εκείνοι εκνευρίστηκαν πολύ με την συμπεριφορά τους και δεν δίστασαν να πουν το ότι δεν είναι δυνατόν να συμπεριφέρονται έτσι σε αυτήν την κρίσιμη φάση του διαγωνισμού.

Στο πλατό που ακολούθησε μετά το ταξίδι στην Ιταλία ήταν γεμάτο με τα πάντα και όλοι τους από την αρχή ένιωθαν πολύ συγκινημένοι για την εξέλιξη των κοριτσιών. 

Μάλιστα, παρακολουθήσαμε και μια στιγμή που άναψαν τα αίματα μεταξύ της Βίκυς Καγιά και της Σοφία Χατζηπαντελή, με αφορμή τα τατουάζ της Coty.



Όλα ξεκίνησαν όταν η Βίκυ Καγιά είπε για την Coty ότι η φωτογραφία της ήταν άρτια και ότι τα τατουάζ έγραφαν πολύ ωραία, με την Σοφία Χατζηπαντελή να σημειώνει πώς: "Τώρα σου αρέσουν τα tatoos ενώ παλιά δεν σου άρεσαν", λέγοντας στην Coty ότι δεν πρέπει να ακολουθήσει το commercial, αλλά να απορρίπτει πελάτες που δεν τους αρέσουν τα tatoos της.

Ο Γιώργος Καράβας εκείνη την στιγμή σχολίασε: "Τόσο καιρό που έλειπες...". 

Τα πνεύματα ηρέμησαν με την Βίκυ Καγιά να γελά με αμηχανία και λέγοντας στην Coty ότι τα πήγε πάρα πολύ καλά.

H Aλεξία έζησε μια συγκλονιστική στιγμή με την Βίκυ Καγιά, η οποία συγκινήθηκε πολύ με την εξέλιξή της και στο τέλος οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και έκλαιγαν μαζί...

Η Μάρα, καθ' όλη την διάρκεια του πλατό και καθώς άκουγε τα σχόλια των κριτών, είχε καταλάβει πώς είχε την χειρότερη απόδοση σε σχέση με τις υπόλοιπες τέσσερις. 

Μάλιστα, κατά την κριτική της δεύτερης φωτογραφίας της, είχε ξεκινήσει να προετοιμάζεται για το γεγονός ότι θα αποχωρήσει και όπως είδαμε αυτό συνέβη και στο τέλος.

Η ίδια αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια, μιας και δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει πώς δεν τα κατάφερε στην συγκεκριμένη φάση του διαγωνισμού!

Αλεξία, Βικτώρια, Μαρίσα και Κότυ είναι στην τελική τετράδα και θα διεκδικήσουν τη νίκη στον τελικό του GNTM 5.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.