Ads Top

«Αν δεν βγει το όνομα και η φάτσα του...» - Ξέσπασμα Τριαντάφυλλου για τον ξυλοδαρμό της βαφτιστήρας του


Νέο ξέσπασμα από τον Τριαντάφυλλο για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της βαφτιστήρας του που χει συγκλονίσει την Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες..

«Μεγαλώνεις ένα παιδί και στο χτυπάει στον τοίχο;»

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της έπεσε η βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου. 




Η 22χρονη Χριστίνα ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον 33χρονο σύντροφό της, με τον οποίο συζούσε εννέα μήνες. 

Οι εικόνες με τα αίματα στο πρόσωπο της είναι συγκλονιστικές.

«Είχαμε κανονίσει να βγούμε για φαγητό με τον ξάδελφό του. Όταν φύγαμε, άρχισε να μου φωνάζει και να τσακώνεται», είπε η κοπέλα, διευκρινίζοντας στη συνέχεια τον λόγο του τσακωμού τους: «Ασχολούμαστε με άλογα. Το απόγευμα είχα πάει βόλτα το άλογο και όταν επιστρέψαμε ήταν λίγο πρησμένο το πόδι του».

«Με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να με σέρνει», συνέχισε το κορίτσι. 

Όπως είπε, κατάφερε να ξεφύγει μετά τη σωτήρια επέμβαση του ξαδέλφου του. Όταν σταμάτησε ο ξυλοδαρμός της ήταν γεμάτη αίματα και μώλωπες: «Ο ξάδελφός του του είπε να με πάνε στο νοσοκομείο, όμως εκείνος δεν ήθελε. Μου είπε να πλύνω τα αίματα και να πάω να ξαπλώσω». 



Τελικά πήγε με τα «νερά» του και έδειξε ψυχραιμία, καθώς ήθελε να ειδοποιήσει την αστυνομία χωρίς να το καταλάβει, γεγονός που τελικά κατάφερε - δείτε βίντεο ντοκουμέντο με τον ξυλοδαρμό της.

Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι του ζευγαριού μέσα σε 10 λεπτά, συνέλαβαν τον 33χρονο και τον πήγαν στο αυτόφωρο. 

Το δικαστήριο έγινε και ο 33χρονος καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα μια φορά τον μήνα, ενώ του απαγορεύεται να την πλησιάζει.


Το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου για τον ξυλοδαρμό της βαφτιστήρας του



Ο Τριαντάφυλλος σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, περιέγραψε τη ψυχολογική κατάσταση της βαφτισιμιάς του και εξέφρασε την οργή του για τις ποινές που επιβλήθηκαν στον κατηγορούμενο.



«Η οικογένεια της βαφτιστήρας μου, επειδή με αγαπάει πάρα πολύ και επειδή είχα τα live, δε μου είχε πει τι είχε συμβεί για να μη στεναχωρηθώ. Μιλάω με τη Χριστίνα, είναι πολύ χάλια και γενικά αυτό που έγινε είναι ένα τραύμα τεράστιο για εκείνη. Μεγαλώνεις ένα παιδί με πολύ κόπο, τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, το σπουδάζεις και έρχεται κάποιος γιατί έχει πιει, γιατί δεν αντέχει να είναι καψούρης, γιατί ζηλεύει, και πάει και στο χτυπάει στον τοίχο; Στον τοίχο; Ο θάνατος ήταν εκεί. Απλά έτυχε να μη σκοτωθεί η Χριστίνα», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Έχω πάρει χιλιάδες μηνύματα οργής. Δε μπορεί κάποιος να χτυπάει έτσι κάποιον άλλο και παρά τρίχα να γλιτώνει από τον θάνατο… Αν δε βγει η φάτσα του και το όνομά του, αυτός θα ξαναβγεί εκεί στη Ρόδο, θα ξαναπάει σε κλαμπ, θα γνωρίσει άλλο κοριτσάκι. Το κοριτσάκι αυτό θα είναι τυχερό σαν τη βαφτιστήρα μου;», πρόσθεσε στη συνέχεια.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.