Ads Top

Δεν κρατήθηκαν Βανδή-Μπισμπίκης: Τα φιλιά στο Enastron μπροστά σε όλους (pics)


Πιο εκδηλωτικοί από ποτέ η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης..

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γύρω από το ερώτημα σχετικά με το ποιο είναι το πιο hot ζευγάρι αυτήν την περίοδο στην ελληνική showbiz, καθώς όλα τα φώτα είναι πάνω στο ειδύλλιο Βανδή - Μπισμπίκης.




Το ζευγάρι μετράει πάνω από ένα χρόνο σχέσης, και περισσότερο γνωριμίας, καθώς όπως είχε πει και η Δέσποινα σε συνέντευξή της, είχε καταλάβει από τη γνωριμία τους και μόνο, πως υπάρχει χημεία.

«Ναι. Ήταν κάτι που υπήρχε. Ένας ηλεκτρισμός. Υπήρχε όλη αυτή η ζεστασιά στην ψυχή. Από το να κοιτάς τον άλλον μέχρι να επικοινωνείτε. Δεν καταλαβαίναμε ακριβώς τι συμβαίνει, αλλά νιώθαμε ότι κάτι συμβαίνει. Εγώ δηλαδή δεν το ήξερα. Εκείνος, από την άλλη, έλεγε ότι ήταν σίγουρος. Εγώ σκεφτόμουν ότι μπορεί όσο τον γνώριζα καλύτερα να χανόταν ο ενθουσιασμός και ο θαυμασμός. Αλλά δεν συνέβη αυτό το πράγμα και αυτό που ένιωθα όλο και δυνάμωνε.



Από την πρώτη στιγμή. Νομίζω ότι αυτό που μας ένωσε τόσο δυνατά με τον Βασίλη ήταν η αλήθεια μας. Στην αρχή κάναμε παρέα. Δεν γίναμε αμέσως ζευγάρι, πέρασε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα. Και σε αυτή την παρέα που κάναμε αισθανόμασταν ότι κουμπώνουμε ολοένα και περισσότερο. Είναι πολλά τα κοινά μας», είχε πει η Δέσποινα Βανδή.

Στην αρχή, που μαθεύτηκε η σχέση όλοι μιλούσαν για εκείνους, ωστόσο ακόμη - τόσο καιρό - μετά βλέπουμε και ακούμε σχόλια σχετικά με το αν πρέπει το ζευγάρι να είναι δημόσια εκδηλωτικοί.


Τα καυτά φιλιά της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη



Και επειδή στο παραπάνω δεν υπάρχει σωστή απάντηση, αφού ο καθένας κάνει όπως νιώθει άνετα, μπορούμε απλά να σας επιβεβαιώσουμε, πως ακόμα και τα Χριστούγεννα ο έρωτάς τους καλά κρατεί.





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.