Ads Top

J2US Αποχώρηση 24/12: Μεγάλη ανατροπή! Αυτά τα ζευγάρια αποχώρησαν από το show τραγουδιού


Κανένας δεν περίμενε αυτές τις αποχωρήσεις.. Έφυγε ένα από τα μεγάλα φαβορί για νικητής..

Στον αποψινό ημιτελικό του J2US οι τηλεθεατές είχαν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν με την ψυχή τους με τους ξεχωριστούς καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στη σκηνή του show ωστόσο, πρωταγωνιστές για ακόμη μια φορά ήταν τα ζευγάρια που διαγωνίζονται σε αυτό. 




Τα έξι ζευγάρια που κατάφεραν με τις ερμηνείες και τις εμφανίσεις τους να φτάσουν μέχρι τον ημιτελικό, έδωσαν για ακόμη μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό αποδεικνύοντας πως άξιζαν και με το παραπάνω που έφτασαν μέχρι αυτό το σημείο του διαγωνισμού.

Στο τέλος της βραδιάς όμως, δυο από τα έξι ζευγάρια έπρεπε να αποχωρήσει. Μετά λοιπόν και την ψηφοφορία του κοινού, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως τα ζευγάρια που δεν περνούν στον τελικό είναι οι: Ιωάννης Μελισσανίδης και Μελίνα Μακρή, Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και Παναγιώτης Ραφαηλίδης.



Έτσι λοιπόν, την επόμενη εβδομάδα θα δούμε να διαγωνίζονται για την πρώτη θέση οι Πάνος Τριανταφύλλου και Φωτεινή Δάρρα, Λευτέρης Μητσόπουλος και Λόλα, Ματίνα Νικολάου και Βασίλης Πορφυράκης, Ιλάειρα Ζήση και Μαυρίκιος Μαυρικίου
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.