Ads Top

«Η πρώτη μεγάλη αλλαγή Μίτσελ μετά το ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός!»


Τι αποφάσισε ο Μίτσελ - Ποιον...στέλνει στην εξέδρα, ποιος παίρνει φανέλα βασικού..

Ποιος μπαίνει αμέσως 11αδα και ποιος... πληρώνει τα Γιάννινα! Ο Ισπανός προπονητής δεν περίμενε όσα έγιναν στο ματς της Τετάρτης και ήδη δουλεύει για την επόμενη ημέρα. Εξελίξεις και με τον μεταγραφικό σχεδιασμό...




Πίσω του θέλει να αφήσει το συντομότερο δυνατό το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μίτσελ, ο οποίος… βιάζεται μάλιστα και για την 1η Ιανουαρίου, όπου θα μπορεί να υπολογίζει και τους νέους παίκτες. Μέχρι τώρα έχει μόνο έναν στου Ρέντη, όμως προσεχώς θα υπάρξουν κι άλλες αφίξεις.

Μάλιστα, τα νέα είναι ήδη ευχάριστα, καθώς σε άριστη κατάσταση βρίσκεται ο Ροντινέι, γεγονός που δείχνει τον απόλυτο επαγγελματισμό του και ικανοποιεί απόλυτα τους πρωταθλητές. Ο Βραζιλιάνος άσος προέρχεται από διακοπή πρωταθλήματος, παρόλα αυτά έκανε έξτρα δουλειά μόνος του, δεν είχε αφεθεί, καθώς θεωρεί ότι το βήμα που αποφάσισε να κάνει στην καριέρα του είναι σημαντικό και δεν σκοπεύει να το αφήσει να πάει χαμένο.



Ήδη όπως αναφέρουν όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα, από την 1η Γενάρη  που θα έχει δικαίωμα να συμμετάσχει στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, θα είναι στη διάθεση του Μίτσελ και, μάλιστα, στο 100%, ώστε να μπει 11αδα και να αφήσει εκτός τον Θανάση Ανδρούτσο, που απογοήτευσε στα Γιάννινα.

Η περίπτωση του Ροντινέι δεν είναι ανεξάρτητη από τις υπόλοιπες μεταγραφές στην ομάδα, καθώς η δεξιά πλευρά έχει "φορτωθεί", άρα ο Βρουσάι για παράδειγμα επιστρέφει ως λύση στα εξτρέμ. Που μαζί με τους Γκάρι και Μασούρα (και ανάλογα τις καραμπόλες, μπορεί να βγει στα εξτρέμ κι άλλον παίκτης από εσωτερική μεταγραφή) δείχνουν ότι, ίσως, δεν είναι απαραίτητο να έρθει εξτρέμ μέσα στον Γενάρη.

Μάλλον, για να το θέσουμε καλύτερα: Αν τελικά δεν έρθει ένας εξτρέμ που να μπορεί να κάνει τη διαφορά, η ομάδα αγωνιστικά θα είναι καλυμμένη. Καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι επιστρέφει και ο Βαλμπουενά, που μπορεί να είναι 38 ετών αλλά και μόνο το ενδιαφέρον της Ναντ για να τον αποκτήσει, αποδεικνύει ότι ο παράγοντας ηλικία δεν λέει και πολλά. Ειδικά για παίκτη με τον ρόλο του game changer σε ένα ματς.



Για να το κλείσουμε: Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού με τον Ροντινέι, ίσως αλλάξει τα δεδομένα στον μεταγραφικό σχεδιασμό ή ίσως δώσει χρόνο για να αποκτηθεί ένας ακραίος ακόμα και στα τέλη Γενάρη που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά και ο οποίος θα αποτελέσει «κολώνα» για το χτίσιμο της ομάδας το καλοκαίρι!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.