Ads Top

«Εγώ φταίω. Παίρνω την ευθύνη...» - Η ομιλία Μίτσελ στο Ρέντη μετά το ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός!


Συγκλονιστική ομιλία Μίτσελ μετά τη νέα γκέλα του Ολυμπιακού στα Γιάννενα - Όλα όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια..

Ο Μίτσελ ανέλαβε την ευθύνη της γκέλας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά παράλληλα έθεσε και τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους.




Στην αρχή, ήρθε η αυτοχειρία. Και μία ημέρα μετά, ήρθε η αυτοκριτική. Σκληρή αυτοκριτική. Από τον Μίτσελ. Και κριτική. Εξίσου σκληρή, αλλά απολύτως δίκαιη. Διότι είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαιολογία για όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης στους Ζωσιμάδες. Η ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει περιθώρια για οποιαδήποτε κουβέντα. Ειδικά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή η ισοπαλία. Να προηγείσαι 2-0 έως το 64ο λεπτό. Να δέχεσαι γκολ, να ισοφαρίζεσαι και να μην αντιδράς; Να μην κάνεις κάτι για να αλλάξεις την τύχη σου;

Αυτή η εικόνα του δεύτερου 45λεπτου για τον Ολυμπιακό, είναι ό,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί σε αυτό το κομμάτι της σεζόν. Κυρίως, διότι αντί να γίνει μια νέα αρχή, οι Ερυθρόλευκοι έκαναν βήματα πίσω. Και αυτό είναι κάτι μη αποδεκτό. Ο Μίτσελ δεν μπορούσε να πιστέψει όσα συνέβησαν σε αυτό το διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου. Αλλά και ο ίδιος δεν μπόρεσε με τις επιλογές του να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Με όσους παίκτες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγές, να μην βοηθούν και να μην προσφέρουν τα αναμενόμενα.



Ο Ισπανός τεχνικός δεν άφησε την εμφάνιση να περάσει έτσι. Στην προπόνηση της Πέμπτης φρόντισε να μιλήσει στο Ρέντη. Και να πάρει την ευθύνη για το αποτέλεσμα: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτό το 2-0 έγινε 2-2. Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται αυτό; Πώς γίνεται ενώ είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, ξαφνικά να σταματάμε να παίζουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σταματήσαμε να παίζουμε στο δεύτερο ημίχρονο. Χαρίσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Αυτός που φταίει είναι ο προπονητής. Εγώ φταίω. Παίρνω την ευθύνη για ό,τι συνέβη. Κανείς άλλος. Αλλά θα πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος. Να δούμε τι συνέβη και δεν βγήκαμε ποτέ στο δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο».

Ο Ισπανός τεχνικός κάλεσε και τους ποδοσφαιριστές να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ρωτώντας τους, μάλιστα, ποιο πιστεύουν ότι ήταν το πρόβλημα και γιατί ο Ολυμπιακός υπέστη ένα τόσο σοβαρό αγωνιστικό ατύχημα. 

Κυρίως, όμως, ζήτησε από όλους να απαντήσουν σε μια απλή ερώτηση: 

«Πιστεύετε ότι μπορείτε να το γυρίσουμε; Το πιστεύετε; Εάν το πιστεύετε, τότε να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε ό,τι έγινε, αλλά έχουμε ακόμη χρόνο. Εάν είμαστε όλοι αποφασισμένοι ότι μπορούμε, τότε να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά, να κάνουμε αυτά που πρέπει για να αλλάξουμε την εικόνα μας».



Στους ποδοσφαιριστές μίλησε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Εμείς το πιστεύουμε. Πιστεύουμε σε εσάς και σε αυτή την ομάδα. Αν το πιστεύετε, εγώ σας πιστεύω ακόμη. Να πιστεύετε και εσείς στην αντεπίθεση. Εμείς πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.