Ads Top

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Αυτοί βρίσκονται σε δύσκολη θέση μετά τον Ολυμπιακό!


Έρχονται εξελίξεις.. Ποιοι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, τι συμβαίνει με Ράντονιτς και Πεδουλάκη..

Άμεσα οι εξελίξεις στο Τριφύλλι, ο Σέρβος κόουτς δεν μένει εκτός κάδρου! Αναβρασμός επικρατεί στο Τριφύλλι μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Τι... χρεώνουν στον προπονητή σχετικά με αυτό που παρουσιάζει η ομάδα.




Ημέρες εξελίξεων είναι οι αμέσως επόμενες που θ' ακολουθήσουν στον Παναθηναϊκό, καθώς δεν μπορεί να περάσει έτσι η συντριβή που υπέστη η ομάδα από τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια, περισσότερo από τη συντριβή είναι η εικόνα παντελούς απάθειας των παικτών και έλλειψης πλάνου από τον προπονητή.

Αυτή τη στιγμή, στη πιο δύσκολη θέση απ' όλους βρίσκεται ο Αργύρης Πεδουλάκης. Εκείνος ήταν που έχτισε την ομάδα το καλοκαίρι, η οποία δεν μοιάζει να έχει την παραμικρή συνοχή ή πλάνο μέσα στο παρκέ. Χωρίς να προκύπτει κάτι ακόμα από τον Παναθηναϊκό, μοιάζει δύσκολο να συνεχίσει ακλόνητος στη θέση του! Και το "καρπούζι" και το "μαχαίρι" είναι ασφαλώς στο χέρι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.



Θυμίζουμε, χθες (30/12) αμέσως μετά το τέλος του "αιώνιου" ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ο Πεδουλάκης βγήκε στη φυσούνα και τα είπε με μερίδα φίλων του Παναθηναϊκού, με τους τόνους ν' ανεβαίνουν αλλά να μην ξε φεύγουν ποτέ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.