Ads Top

«Άλωσε» και το Ανόβερο για το 4/4 στο Champions League ο Ολυμπιακός!


Το απόλυτο στο Champions League διατήρησε ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να φεύγουν ακόμα ένα τεράστιο «διπλό» από το Ανόβςεο (7-16)!

Μετά από τρεις νίκες επί των Προ Ρέκο (στον Πειραιά), Ντιναμό Τιφλίδας (στη Γεωργία) και Γιαντράν (στην Κροατία) στις πρώτες αγωνιστικές, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε για τρίτη διαδοχική φορά μακριά από την έδρα του, αυτή τη φορά στο Ανόβερο και... φυσικά έφυγε νικητής από τη Γερμανία (7-16)!




Με τους οπαδούς του που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο να μην σταματούν το τραγούδι ούτε λεπτό, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έφτασαν τους 12 βαθμούς στον όμιλο με 4/4 νίκες και συνεχίζουν να μένουν στην κορυφή με άνεση.

Με εξαίρεση το πρώτο οκτάλεπτο, οι Πειραιώτες κυριάρχησαν στα υπόλοιπα και μάλιστα από το ημίχρονο είχαν «καθαρίσει» το ματς. Οι γνωστοί... ύποπτοι, Φιλίποβιτς και Βάμος, ήταν πρώτοι σκόρερς με τρία γκολ ο καθένας.



Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-5, 1-2, 3-7

Ανόβερο (Κάρστεν Σάφερ): Γκετζ, Κόρουσιτς, Σίπερ 1, Γκρόσε, Σέτζε 3, Ράντοβιτς 1, Λόζινα, Ρότερμουντ, Κούμπιτς, Γκάνσεν, Μπένιτς 1, Μπάσιτς 1, Μπένκε.

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Δήμου 2, Βάμος 3, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 3, Κολόμβος 2, Παπαναστασίου 1, Ζερδεβάς.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.