Ads Top

«Αν και είχαμε κάποιες ελλείψεις...» - Η Σταυρούλα Χρυσαειδή σπάει την σιωπή της για τον χωρισμό της


Η πρώτη ανάρτηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή μετά τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Τριβυζά..

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι ένα από τα κορίτσια, που γνωρίσαμε στο Survivor με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι να της κάνει καλό, αφού έδειξε ένα ευχάριστο πρόσωπο αλλά και το πόσο αγωνιστική είναι.




Μέσα από το παιχνίδι είχε γίνει γνωστό, πως ήταν ερωτευμένη με τον καλό της, Κωνσταντίνο Τριβιζά και πως μάλιστα περίμενε πως και πως να αποχωρήσει για να ξεκινήσει τις ετοιμασίες του γάμου της.

«Όταν άνοιξε το κουτάκι ξέχασα τι μου είπε. Πίστευα μεν ότι κάποια στιγμή θα γίνει, αλλά δεν το περίμενα, πραγματικά τα έχασα. Φυσικά του είπα «ναι», γιατί είναι ο άνθρωπός μου. Δεν ήθελα να παντρευτούμε κατ' ευθείαν, αλλά να περάσει λίγος χρόνος μέχρι να είμαστε έτοιμοι και οι δύο - και τώρα ήρθε η ώρα. Το καλό είναι πως το αποφασίσαμε πριν από το Survivor, οπότε δεν μας επηρέασε το παιχνίδι», είχε τονίσει η Σταυρούλα για την πρόταση γάμου.

Και ενώ λοιπόν, η τελετή έγινε και το ζευγάρι έζησε το απόλυτο όνειρο το τέλος ήρθε πολύ νωρίς με το διαδίκτυο να κατακλύζεται από την είδηση χωρισμού (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο και ποιος έφυγε από το σπίτι).



Η αθλήτρια δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι για την ώρα, ωστόσο πέρασε τα γενέθλιά της μόνη της (δείτε την εδώ πως είναι μετά το διαζύγιο) και μάλιστα την Τρίτη 20/12 έκανε την πρώτη της ανάρτηση με αφορμή τις ευχές, που έλαβε για τα γενέθλιά της, κάνοντας και κάποιες όλο νόημα αναφορές.


Η πρώτη ανάρτηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή μετά τον χωρισμό της



«Μεγάλωσα και εγωωω όπως μου στέλνετε όλοι οι φίλοι μου αφού μεγάλωσα και εγώ παειιιιι.

Χαρούμενα γενέθλια σε μένα λοιπόν. Ένας καινούργιος χρόνος ξεκινά με εμένα να είμαι σίγουρα πιο σοφή , πιο δυνατή , με ανθρώπους που μ’αγαπάνε και τους αγαπώ αν και είχαμε κ κάποιες ελλείψεις, αλλά αυτός ο χρόνος με βρίσκει να κυνηγάω πιο πολύ τα θέλω μου!!! .

Θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ασχολήθηκαν έστω και 2 λεπτά για να μου πουν χρόνια πολλά και νιώθω τυχερή και ευλογημένη για αυτά που έρχονται…», έγραψε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.




ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.