Ads Top

Σασμός Επεισόδιο 22/12: Οργισμένοι οι τηλεθεατές με το τελευταίο επεισόδιο - «Το χειρότερο επεισόδιο στη σειρά!»


Τεράστιες αντιδράσεις μετά το τελευταίο επεισόδιο στη σειρά «Σασμός» - Τι συνέβη, εκατοντάδες μήνυματα προς τον ALPHA

Στο τελευταίο επεισόδιο του Σασμού για το 2022, παρακολουθήσαμε μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, την Μαρίνα να προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό, αλλά και τον Μαθιό με την Βασιλική να έρχονται σε σύγκρουση. 




Από την άλλη, την Αργυρώ πάλι, να περνάει πολύ δύσκολα, καθώς ο Σταύρος θέλει πάση θυσία να της πάρει το παιδί, παρόλο που γνωρίζει πως δεν είναι δικό του.

Όπως ήταν λογικό λοιπόν, στο twitter επικράτησε χαμός με όλες σχεδόν τις σκηνές που έδειξε το κανάλι. Αργυρώ όμως και Αστέρης εννοείται πως βρέθηκαν στο επίκεντρο, καθώς όλοι θέλουν επιτέλους να τα βρουν και να ζήσουν μαζί και μαζί με το παιδί τους.

Η αλήθεια σε λίγες ημέρες θα αποκαλυφθεί, αφού όπως παρακολουθήσαμε από το trailer για τα νέα επεισόδια, η Αργυρώ θα μάθει για το νεφρό του Αστέρη, όμως θα γίνει γνωστό και ποιος είναι πραγματικά ο πατέρας του μικρού Πετρή, μετά την απαγωγή του;

Να σημειωθεί κάπου εδώ, πως η Καλλιόπη θα βρει αγαπητικό στη σειρά και είναι πρόσωπο το οποίο γνωρίζουμε καλά και η Καπετάνισσα θα κάνει σχέση.




Γιατί το χθεσινό 22/12 επεισόδιο του Σασμού έφερε την οργή των τηλεθεατών;



Όπως αρκετοί τηλεθεατές σχολίασαν στα social media, στο τελευταίο επεισόδιο αντί να προβάλλουν περισσότερο τους πρωταγωνιστές έδειξαν όλους τους άκυρους, δηλαδή δεν έδειχναν την ουσιαστική πλοκή της σειράς.

Άλλοι ανέφεραν, πως θα ήθελαν να δουν στο τελευταίο επεισόδιο την επανασύνδεση του Αστέρη και της Αργυρώς και όχι να περιμένουν μέχρι να επιστρέφει ο Σασμός από τον Γενάρη....

Τα σχόλια λοιπόν του twitter είναι ποικίλα, αφού σχολιάστηκε και το trailer για το νέο έτος.




ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.