Ads Top

Έφυγε από την Ελλάδα, άλλαξε επάγγελμα: Δες πως είναι σήμερα ο Γιώργος Λασκαρίδης μετά το MasterChef 4


Δες που βρίσκεται σήμερα ο Γιώργος Λασκαρίδης, δεν ασχολείται πλέον με την μαγειρική..

Τον Γιώργο Λασκαρίδη τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef. Μέσα στο παιχνίδι μαγειρικής ήταν από τους παίκτες που είχαν ξεχωρίσει και απασχολήσει αρκετά. Ακόμη και μετά την αποχώρηση του, αφού ο Μπέλλος τον είχε "στολίσει".




«Δήλωσα συμμετοχή γιατί πιστεύω ότι μπορώ να φτάσω μέχρι και τον τελικό. Επίσης για τον παππού μου και τη γιαγιά μου οι οποίοι με παίρνουνε τηλέφωνο κάθε χρόνο που βλέπουνε το MasterChef και μου λένε που είσαι εσύ», είχε πει στη συνέντευξη του πριν μπει στο ριάλιτι.


Ποιος είναι ο Λασκαρίδης και τι κάνει μετά το MasterChef



Στην πρώτη δοκιμασία για να πάρει την ποδιά, προσπάθησε να φτιάξει ένα από τα καλύτερα του πιάτα. Σελινόριζα ψητή με σάλτσα τυριού, χαμομήλι, λάδι και αμύγδαλα καβουρδισμένα. Πως ψήφισαν οι κριτές; Ο Πάνος Ιωαννίδης είπε ΝΑΙ, ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε ΝΑΙ και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε ΝΑΙ. Έτσι ο Γιώργος Λασκαρίδης πήρε την ποδιά και μπήκε στο παιχνίδι.



Πλέον, 2 χρόνια μετά το MasterChef, ο Γιώργος Λασκαρίδης αποφάσισε να αλλάξει εντελώς τη ζωή του. Κρέμασε τις κουτάλες του, έβαλε τις κατσαρόλες στο ντουλάπι και πλέον ασχολείται με διαφορετικά πράγματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην πλέον σεφ, ασχολείται με το life coaching. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή του OPEN, «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και εξήγησε τους λόγους της απόφασής του.

«Βρίσκομαι στη Μαλαισία, στην πόλη George Town. Γενικότερα, από πολύ μικρός που ήμουν στο χωριό ήθελα να βγω έξω, να δω πράγματα. Και σιγά σιγά έψαχνα τρόπους για να συναντήσω τους υπόλοιπους κόσμους. Έτσι ήρθε στη ζωή μου και η μαγειρική, που πήγα να δουλέψω και σε ξένες χώρες. Έχω πάει σε 30 χώρες και 5 ηπείρους.



Το life coaching έχει μπει στη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο. Από όταν ξεκίνησαν τα ταξίδια μου τα τελευταία 2.5 χρόνια έχω ξεκινήσει να βλέπω τη ζωή με άλλο μάτι. Έχω πάρει την απόφαση να βοηθήσω και άλλον κόσμο να κυνηγήσει τα όνειρά του. Γνώρισα πολύ κόσμο και άλλαξε η νοοτροπία μου.

Σκοπός της ζωής μου είναι να δίνω στον κόσμο και να δω πώς μπορώ να τους βοηθήσω, και αυτό κάνω με το life coaching. Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι πώς καλό είναι να κάνουμε ό,τι μας κάνει ευτυχισμένους. Όσο πιο γρήγορα βρει κάποιος τον σκοπό του, τόσο πιο όμορφα θα περάσει στη ζωή του. Έχω γυρίσει αρκετές χώρες, έχω πάει Αφρική, Μεξικό, Ινδία, που είναι κάποιες από αυτές τριτοκοσμικές. Βλέποντας πώς ζει ο κόσμος και τα μαθήματα που μου δίνουν, πρέπει να βιώνουμε ωραία τη ζωή μας», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λασκαρίδης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.