Ads Top

Σασμός Spoiler 19/11: Ανατροπή! Η Μαρίνα είναι η αιτία της βεντέτας


Η Μαρίνα μαθαίνει τα πάντα.. Ποιος τα γνώριζε και τα έκρυψε από όλους..

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Μαρίνα είναι η αιτία της βεντέτας.




Κι όμως, η Μαρίνα στάθηκε η αιτία για να ξεσπάσει η βεντέτα, στη σειρά Σασμός. Η Μαρίνα, άθελά της, οδήγησε στον θάνατο τόσο τον Μάρκο, όσο και τον Βασίλη. Η Μαρίνα παντρεύτηκε από προξενιό, όσο ο άντρας της έταζε έρωτες σε άλλη γυναίκα…


Εάν η Καλλιόπη και η γιαγιά Ειρήνη είχαν επιτρέψει στον Μάρκο και την Ανθούλα να παντρευτούν, τότε δε θα είχε συνεχιστεί η βεντέτα. Ο γάμος θα γινόταν, οι οικογένειες θα ενώνονταν και όλα θα κυλούσαν μέλι γάλα.




Ο λόγος που ξέσπασε η βεντέτα και χάθηκε ο σασμός, ήταν η Μαρίνα! Η γιαγιά Ειρήνη είχε υποχρέωση στον πατέρα της, για αυτό κι έκλεισε την συμφωνία να παντρευτούν τα παιδιά τους..


Έτσι, έγινε ένας γάμος με το ζόρι, με πάρα πολλές συνέπειες. Ο Παύλος κατηγορεί την γιαγιά Ειρήνη πως εάν δεν είχε συμφωνήσει αυτόν τον γάμο, τότε όλοι θα ζούσαν, δε θα είχε συμβεί τίποτα!



Η Μαρίνα ακούει τη συζήτηση και καταρρέει. Καταλαβαίνει αμέσως πως εκείνη ήταν και είναι η πέτρα του σκανδάλου. Όλα τα οργάνωσε η γιαγιά Ειρήνη πισώπλατα. Ήξερε πως ο γιος της έχει παιδί με άλλη γυναίκα και σώπασε για πάντα..

Ο κόσμος της ηρωίδας διαλύεται. Ο γάμος της ήταν μία επικίνδυνη φούσκα, που έσκασε μέσα στο σπιτικό των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων. Τίποτα δε θα είναι ξανά ίδιο, μετά από αυτή την αποκάλυψη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.