Ads Top

Δύσκολες ώρες για την Σοφία Λεοντίτση – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της


Θρήνος για τη Σοφία Λεοντίτση.. Ραγίζει καρδιές η συγκινητική της ανάρτηση για τον πατέρα της..

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνουν τις τελευταίες δύο ημέρες η Σοφία Λεοντίτση και η οικογένειά της. 




Πιο συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια του My Style Rocks θρηνεί την απώλεια του πολυαγαπημένου της πατέρα, τον οποίο αποχαιρέτησε το μεσημέρι της Κυριακής με μια κοινή τους φωτογραφία και ένα σπαραχτικό μήνυμα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αυτός ήταν ο τελευταίος μας χορός τελικά.. την ήμερα που σε τίμησα και έδωσα στον Γιαννάκη μας το όνομα σου.. Ήμουν το στερνοπούλι σου, η μεγάλη αγάπη της ζωής σου χαίρομαι πολύ που πρόλαβες έστω να ζήσεις πολύ σημαντικά στάδια της ζωής μου, είδες το νέο σου εγγονάκι και είμαι υπερήφανη που ήμουν η κόρη σου. Είμαι στη δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσω λοιπόν ότι ο Λεοντίτσης δεν είναι πλέον μαζί μας. Κουράστηκε φαίνεται.. άνοιξε φτερά και πέταξε όρθιος και ξαφνικά.



Όσοι τον αγαπήσατε (και είστε πολλοί απ ότι έχω καταλάβει τις τελευταίες δυο μέρες) σας ευχαριστώ.. Όσοι επιθυμείτε να τον αποχαιρετήσετε θα σας περιμένει την Τετάρτη στις 11 το πρωί στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο χωριό μας στη Μελιγου. Μπαμπά μου είσαι ο μεγαλύτερος μαχητής άρχοντας και αρσενικός, που γνώρισα ποτέ στη ζωή μου.. εις το επανιδείν», έγραψε η Σοφία Λεοντίτση στην ανάρτησή της.





ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.