Ads Top

«Βόμβα» στην ελληνική showbiz: Διαζύγιο για γνωστό ζευγάρι μετά από 8 χρόνια γάμου


Επιδημία διαζυγίων έχει πέσει στην ελληνική showbiz.. Άκομη ένας χωρισμός «βόμβα» για αγαπημένο ζευγάρι, ήταν παντρεμένοι από το 2014 και έχουν 2 παιδιά..

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με δυο παιδιά, αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους και μάλιστα το συναινετικό διαζύγιό έχει ήδη εκδοθεί εδώ και μήνες.




Ο λόγος για την Μάντη Περσάκη και τον πρωταθλητή του kickboxing Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο γάμος του πρώην ζευγαριού είχε γίνει το 2014 στο στον Άγιο Δημήτριο στο Λαγονήσι και κουμπάροι ήταν ο Θανάσης Κίλας, και η Θάλεια Κυρίτση, κολλητή φίλη της Μάντης.



«Την Πρωτοχρονιά του 2014 λογοδοθήκαμε. Ακριβώς στην αλλαγή του χρόνου, της είπα ότι θέλω να λογοδοθούμε. Η άλλη πρόταση έγινε στα γενέθλιά μου, τον Απρίλιο. Η Μάντη νόμιζε ότι θα μου έκανε έκπληξη, αλλά τελικά της έκανα εγώ! Τα ανέτρεψα όλα», είχε αναφέρει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης σε συνέντευξή του.

Τον Οκτώβριο του 2015 η Μάντη Περσάκη έφερε στο κόσμο το πρώτο τους παιδί ενώ τον Δεκέμβριο του 2020 η οικογένεια υποδέχτηκε το νέο μέλος, τον δεύτερο γιο τους.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.