Ads Top

14 εκατ. ευρώ το κόστος: Οι 5 παίκτες που παίρνουν τα περισσότερα στο Survivor All Star (vid)


Τρελάθηκε ο Ατζούν και...μοιράζει λεφτά - Πόσο θα κοστίσει όλο το Survivor All Star, ποιοι παίκτες θα πάρουν τελικά περισσότερα χρήματα για πουν το «ναι»..

Ο Τούρκος παραγωγός μετά τις συνεχόμενες... πόρτες, αποφάσισε να αυξήσει το μπάτζετ και τις αμοιβές των παικτών που θα βρεθούν στο All Star. Ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι;




Μέσα σε δύο μόνο μέρες ακούστηκαν και έγιναν πολλά, με τη Φαίη Σκορδά να είναι από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν πολύ.

Συγκεκριμένα, όλοι αναρωτιούνται αν η ξανθιά οικοδέσποινα του «Πρωινού Μας» στο ΣΚΑΪ θα βρεθεί στα lives του «Voice». Όπως φαίνεται, οι συζητήσεις της ίδιας με τους ανθρώπους του σταθμού βρίσκονται σε καλό επίπεδο και η Φαίη θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο μουσικό σόου αφότου ο Γιώργος Λιανός αποχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο και το «Survivor».



Και αφού αναφερόμαστε στο ριάλιτι επιβίωσης, εδώ οι φήμες για τους παίκτες που θα συμμετέχουν στην all star εκδοχή ολοένα και φουντώνουν. 

Το πρότζεκτ θα βγει στον αέρα στις αρχές Ιανουαρίου και η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί έχει κάνει επαφές με… την αν φαν γκατέ (και όχι μόνο) των προηγούμενων κύκλων.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι», δια στόματος Γρηγόρη Μελά, η παραγωγή θα ξεπεράσει τα 14.000.000 ευρώ καθώς ο Ατζούν μοιράζει λεφτά και τάζει γη και ύδωρ για να πείσει τους παίκτες να πουν το «ναι». 



Ειδικά στη χρυσή πεντάδα, που απαρτίζεται από τους Νίκο Μπάρτζη, Γιωρίκα Πιλίδη, Κωνσταντίνο Βασάλο, Ηλία Μπόγδανο και Τριαντάφυλλο, οι αμοιβές θα είναι εξαιρετικά υψηλές.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.