Ads Top

Maestro: Το Twitter αποθέωνει την Μαρία Καβογιάννη - «Απλά υποκλινόμαστε στο ταλέντο σου»


Το Twitter ανατρίχιασε με την ερμηνεία της Καβογιάννη στο Maestro... Δείτε όλα όσα έγραψε ο κόσμος..

Η σκηνή που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στο δεύτερο επεισόδιο του Maestro
Μια σκηνή που αποτυπώνει με τον πιο βίαιο τρόπο την ενδοοικογενειακή βία στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς Maestro, έφερε αποθεωτικά σχόλια για την ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη στη σειρά.




Ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) διαπιστώνει πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς Maestro που «έσκασε» στον αέρα του MEGA το βράδυ της Πέμπτης. Η πρόσχαρη Μαρία (Μαρία Καβογιάννη) κρύβει πολύ καλά όσα συμβαίνουν στο σπίτι της.

Το Twitter παρακολούθησε αποσβολωμένο τη σκηνή κατά την οποία ο άνδρας της, Χαράλαμπος (Γιάννης Τσορτέκης) ξυλοκοπούσε τον γιο τους, με την υποψία πως εκείνος είναι ομοφυλόφιλος.

Ο Σπύρος (Γιώργος Μπένος) είναι ερωτευμένος με τον Αντώνη (Ορέστη Χαλκιά) μια σχέση η οποία δεν μπορεί να αποκαλυφθεί στο μικρό νησί των Παξών και το Twitter γίνεται μάρτυρας μιας σπαρακτικής δραματικής σκηνής όπου η Μαρία Καβογιάννη δαγκώνεται για να υπομείνει τα χτυπήματα του άνδρα της στον γιο της.

Στα εννιά επεισόδια του «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται αριστοτεχνικά μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης. Ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών ενσαρκώνει πολυδιάστατους ήρωες, μέσα από τους οποίους ο δημιουργός επιχειρεί να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση χαρακτηριστικών τύπων της κοινωνίας μας.




Το Twitter ανατρίχιασε με την ερμηνεία της στο maestro



Η Μαρία Καβογιάννη δεν είναι φυσικά «χθεσινή», ωστόσο κάθε της εμφάνιση στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο αφήνει μόνο θετικές εντυπώσεις. Η αποψινή λοιπόν σκηνή στο maesto μονοπώλησε τα σχόλια των χρηστών στο Twitter.

Η άφιξη του Ορέστη και η ανάμιξή της στο φεστιβάλ θα δώσει δύναμη στη Μαρία και μια άλλη οπτική στα πράγματα, αναφέρει η μικρή περίληψη για τον χαρακτήρα της ηθοποιού στο Maestro. Θέλει να φτιάξει τη ζωή της και πάνω απ’ όλα θέλει ο γιος της, ο Σπύρος, να είναι ευτυχισμένος. Ξέρει όμως πως, παραμένοντας με τον Χαράλαμπο, αυτό είναι ανέφικτο.




Η εικόνα της χτυπημένη, με τα μάτια γεμάτα δάκρια προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όσους παρακολούθησαν το δεύτερο επεισόδιο του Maestro.

«Ανατριχίλα!» γράφει άλλος χρήστης και προσθέτει: «Μαρία Καβογιάννης, απλά υποκλινόμαστε στο ταλέντο σου!».

Υπήρξαν φυσικά και εκείνοι που μέσα από την σκηνή του maestro προβληματίστηκαν για το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας. «Η θλιβερή πραγματικότητα μιας σάπιας κοινωνίας. Και έχουμε 2022» γράφει κάποιος.

Κι ας ήταν ξανά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εκείνος που έφερνε τη σχέση δυο ανδρών στο προσκήνιο πριν από 19 ολόκληρα χρόνια, προκαλώντας την απαρχαιωμένη αντίδραση τότε του ΕΣΡ, στη σειρά «Κλείσε τα μάτια».

«Το πιο επίκαιρο θέμα, δυστυχώς» παρατηρεί κάποιος άλλος στη σκηνή όπου ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) αντικρίζει τους μώλωπες στο πρόσωπο της Μαρίας.


Το στόρι της σειράς maestro


Εντάξει, η αλήθεια είναι πως το στόρι το ξέρουμε εκ των προτέρων στην περίπτωση των παραγωγών του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Όπως έλεγε παλιότερα μια πολύ επιτυχημένη ατάκα για τους ατέρμονους έρωτες στις σειρές του Μανούσου Μανουσάκη, «μόνο ο Ζαλμάς και τα Γιάννενα αλλάζουν».

Σε κάθε περίπτωση, ένας μαέστρος επισκέπτεται τους Παξούς, με όρεξη να δημιουργήσει. Εκεί, έρχεται αντιμέτωπος με τους κατοίκους της μικρής αυτής κοινωνίας, με μυστικά του παρελθόντος να έρχονται στο φως.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.