Ads Top

Υπόθεση Σεπόλια - Αντώνης Κανάκης: Ο Κανάκης «τελειώνει» σε 25 δευτερόλεπτα τον Γιώργο Λιάγκα! (vid)


Mέσα σε 25 δευτερόλεπτα ο Αντώνης Κανάκης χωρίς ούτε να αναφέρει το όνομα του τον τελείωσε.. Είπε όλα όσα σκεφτόμαστε όλοι μας..
Τεράστιος σάλος έχει προκύψει με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, το πρωί της Τετάρτης ανέφερε μέσα από την εκπομπή του ότι είχε στο κινητό του και είδε φωτογραφίες από τις ειδεχθείς πράξεις του 53χρονου με το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό.




Ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την απέχθειά του για όσα είδε. Δεν ήταν όμως λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν πώς βρέθηκε τέτοιο υλικό στα χέρια του και μάλιστα ο ίδιος το είπε στον αέρα της εκπομπή τους.

Ο ίδιος απάντησε το πρωί της Πέμπτης και επιχείρησε να «συμμαζέψει» τα πράγματα.

Όπως είπε, δεν είδε φωτογραφίες αλλά του έστειλαν κάποιο κομμάτι του ρεπορτάζ και το διάβασε στον αέρα. Θέση για το θέμα πήρε και το Αντώνης Κανάκης. Είναι γνωστό, ότι ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη εκφράζει συχνά την άποψή του για κοινωνικά θέματα.



Ο Αντώνης Κανάκης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τη διακίνηση των φωτογραφίων. Αν και δεν μίλησε με συγκεκριμένα ονόματα ήταν φανερό ότι «φωτογράφιζε» τον Γιώργο Λιάγκα.

«Το άλλο εξοργιστικό το οποίο δεν χρειάζεται να το πούμε εδώ που τα λέμε αλλά δεν μπορούμε… Τι ξεφτίλα είναι αυτή να κυκλοφορούν φωτογραφίες ανήλικου θύματος βιασμού για πλάκα σε κινητά παρουσιαστών εκπομπών, δημοσιογράφων σε όλη την Ελλάδα. Σε ποια χώρα γίνονται αυτά τα πράγματα; Τι χώρα είμαστε;», σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης.




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.