Ads Top

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι φαβορί να «κοπεί» από το ρόστερ μετά την μεταγραφή Μπέικον!


Ο Ράντονιτς «έδειξε» ήδη ποια θα είναι η απόφαση του - Δείτε ποιος είναι φαβορί να «κοπεί» από το ρόστερ μετά την μεταγραφή Μπέικον

Ο Άντριου Άντριους έμεινε στον πάγκο σε όλη τη διάρκεια του σαρανταλέπτου με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, κάτι που προέκυψε κατόπιν απόφασης του Ντέγιαν Ράντονιτς.




Στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Ντέγιαν Ράντονιτς άνοιξε από νωρίς το rotation, άφησε όμως στο "DNP" δύο παίκτες: τον Άντριου Άντριους και τον Γιώργο Καλαϊτζάκη.


Μετά από το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Βόβορας ρωτήθηκε -στη διάρκεια συνέντευξης που έδινε στη NOVA- για τη μη συμμετοχή του πρώτου στην αναμέτρηση, για να απαντήσει πως "ήταν απόφαση του προπονητή. Κάναμε μόνο δύο προπονήσεις. Έρχεται ο Ντουέιν Μπέικον, που θα είναι σημαντικός για το rotation. Τώρα θα μείνουμε στην Αθήνα και θα μπορέσουμε να βρούμε καλύτερα τους ρόλους μας".



Θυμίζουμε πως πλέον ο Παναθηναϊκός διαθέτει οκτώ (8) ξένους, με επτά (7) εξ αυτών να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Basket League. Από την στιγμή που έκαναν χρήση του νέου κανονισμού για τους 6+1 ξένους, οι πράσινοι έχουν το δικαίωμα για δύο αλλαγές στο σύνολο του α' γύρου.

Η πρώτη αναμένεται να γίνει την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου προκειμένου να αποκτήσει ο Ντουέιν Μπέικον το δικαίωμα συμμετοχής στον εντός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου, δύο μέρες αργότερα. 



Όπως γίνεται αντιληπτό, ο πιθανότερος για να "κοπεί" σε πρώτη φάση από την Basket League είναι ο Άντριου Άντριους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.