Ads Top

Υπόθεση Φιλιππίδη - Γιάννης Μπέζος: Ο Μπέζος «τελειώνει» σε 2 λεπτά τον Πέτρο Φιλιππίδη! (vid)


«Στεναχωριέμαι αλλά δεν μπορώ..» - Ο Γιάννης Μπέζος πήρε θέση και «τελείωσε» τον Πέτρο Φιλιππίδη μέσα σε 2 λεπτά..

Για τη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και για την πολύκροτη υπόθεσή του είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό ο Γιάννης Μπέζος στον Τάσο Τρύφωνος. 




Απόσπασμα της συνέντευξής του δόθηκε στη δημοσιότητα από την εκπομπή "Super Κατερίνα".

"Στεναχωρήθηκα πολύ και ακόμα στεναχωριέμαι από την άλλη δεν μπορώ να δικαιολογήσω αυτές τις στάσεις σε καμία περίπτωση. Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Δεν θέλει και πολύ είμαστε όλοι με έναν τρόπο εκτεθειμένοι σε αυτήν τη δουλειά κυρίως που είναι τόσο λαμπερή, πολλές φορές μπορεί να σε κυνηγάνε δαίμονες.

Είναι προσωπική υπόθεση αυτή του καθενός, δεν μπορώ να μπω στην ψυχή του Πέτρου. Δεν μπορώ να κάνω τον κριτή αλλά θα έπρεπε να έχει κάνει την αυτοκριτική του εδώ και πολλά χρόνια φυσικά εάν καταδικαστεί θα πληρώσει το τίμημά του. Δεν μπορώ εγώ ούτε να συγχωρήσω κανέναν ούτε να καταδικάσω" δήλωσε ο αρχικά ο Γιάννης Μπέζος για τις αποκαλύψεις γύρω από το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη.



Αμέσως μετά, ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν μου άρεσε όταν είχε πει ότι οι δυο μας είμαστε οι καλύτεροι ηθοποιοί στην Ελλάδα και του το είχα πει κιόλας. Αυτό θα το πει ο χρόνος. Δεν είναι ωραίο να μιλάμε για τον εαυτό μας, δεν μ' αρέσει. Υπήρχε συνδυασμός επειδή παίξαμε αρκετά μαζί. Δεν με πήρε τηλέφωνο να μου ζητήσει να τον στηρίξω δημόσια".

Δείτε όσα δήλωσε:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.