Ads Top

Η διάγνωση για Γκάρι Ροντρίγκες μετά το Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός!


Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι - Για πόσο χρονικό διάστημα θα μείνει εκτός, ποιους αγώνες θα χάσει..

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον τραυματισμό του ερυθρόλευκου εξτρέμ που τρέχει να προλάβει την ΑΕΚ…




Ο Μίτσελ μας είχε προϊδεάσει για τον τραυματισμό του Γκάρι Ροντρίγκες στην Γερμανία. Και όπως αποδείχθηκε ο άσος του Ολυμπιακού «χτυπήθηκε» για άλλη μια φορά από θλάση, αυτή την φορά στον οπίσθιο μηριαίο.

Από την μια τα άσχημα μαντάτα της επιβεβαίωσης του τραυματισμού του Αφρικανού εξτρέμ που έγινε αναγκαστική αλλαγή λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (σε ένα διάστημα που ήταν από τους καλύτερους της ομάδας) από την άλλη, τουλάχιστον, η θλάση δεν είναι βαριά κάτι που σημαίνει πως το πιθανότερο είναι να προλάβει τα τελευταία ματς πριν από την διακοπή για το Μουντιάλ.



Ο Γκάρι χάνει δεδομένα τόσο το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Λαμία όσο και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 11η αγωνιστική και το ζητούμενο πια είναι αν θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Μεσολαβεί το ματς στη Λιβαδειά στην εμβόλιμη αγωνιστική όμως ο στόχος όλων στον Ολυμπιακό είναι να μπορέσει ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Ο Μίτσελ χάνει όπως και να έχει πάντως τουλάχιστον για τα επόμενα δύο παιχνίδια έναν από τους ποδοσφαιριστές που είχε ξεχωρίσει για την πρώτη γραμμή των επιλογών του την ώρα πάντως που ο Ροντρίγκες για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο επιρρεπής είναι στους τραυματισμούς. 



Μένει εκτός σε ένα διάστημα που πάλι είχε καταφέρει να βρει ρυθμό και να μπει στα πλάνα του προπονητή και το θέμα είναι αν έστω προλάβει το τελευταίο ντέρμπι του πρώτου γύρου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.