Ads Top

Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» ο Ολυμπιακός!


Ανακοινώνει τρεις παίκτες ο Ολυμπιακός και έχει και συνέχεια..

Στα μεταγραφικά θέματα στρέφεται ξανά το ενδιαφέρον, με το αγωνιστικό κομμάτι να περνάει σε δεύτερη μοίρα για την ώρα. 




Ο Ολυμπιακός έκανε ένα απίστευτο μεταγραφικό ντεμαράζ την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, αφού επισημοποίησε τη «βόμβα» που ακούει στο όνομα Χάμες Ροντρίγκες, κάνοντας ξανά όλη την Ευρώπη να παραμιλάει, μετά την μεταγραφάρα του Μαρσέλο. 

Ωστόσο, η σημερινή μέρα έχει και... γλυκό, καθώς ο Θρύλος θα ανακοινώσει τρεις ακόμη ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα κληθούν να ανεβάσουν αγωνιστικά τον Ολυμπιακό, μαζί με τους Χάμες και Μαρσέλο.



Φυσικά, μιλάμε για τους Σέντρικ Μπακαμπού, Ντιαντιέ Σαμασέκου και Παϊτίμ Κασάμι, που αναμένεται να ενσωματωθούν άμεσα στην ομάδα, τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν και την αγορά των ελεύθερων, η οποία εκπνέει την τελευταία μέρα του Σεπτεμβρίου.

Για την ακρίβεια, οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές έχουν υπογράψει από χθες και όλα, με το μόνο που να απομένει να είναι οι επίσημες ανακοινώσεις, ώστε να οριστικοποιηθεί η συνέχεια της καριέρας τους στον Ολυμπιακό, όπου θα κληθούν να ξεδιπλώσουν την ποιότητά τους μέσα στο γήπεδο, αλλά και να δώσουν πολύτιμες λύσεις.

Όπως και να ΄χει, οι πρωταθλητές Ελλάδας, παρά την κακή εικόνα και τις δυσκολίες που περνάει αγωνιστικά, έκανε υπερβάσεις και έδωσε τα πάντα για να κάνει μεταγραφές ποιότητας, φέρνοντας παικταράδες στο λιμάνι, για να φορέσουν τα «ερυθρόλευκα». 



Ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να αλλάξουν την εικόνα και να απογειώσουν τον Ολυμπιακό, ώστε να αρχίσει να κάνει νίκες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.