Ads Top

Survivor - Σοφιάννα Αβραμάκη: Η Σοφιάννα «δικάζει» την συμπεριφορά Σοϊλέδη - «Δεν έχουμε πλέον φιλικές σχέσεις γιατί...» (vid)


Να και κάτι που δεν περίμενε κανείς.. Η Σοφιάννα Αβραμάκη κατακεραυνώνει την συμπεριφορά Σοϊλέδη, τι έχει συμβεί μεταξύ τους
Σοφιάννα Αβραμάκη και Άρης Σοϊλέδης είναι δύο ονόματα που απασχόλησαν πολύ την φετινή σεζόν.




Και οι δύο συμμετείχαν στο Survivor και η στενή φιλία τους άρχισε να σχολιάζεται αρκετά από μερικούς συμπαίκτες τους. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποκάλυψε μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης πως η Σοφιάννα και ο Άρης έχουν έρθει αρκετά κοντά.



Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης είχε δηλώσει:«Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ειδύλλιο ανάμεσα σε τρία άτομα. Μιλάω για τον Άρη, τη Ναυσικά και τη Σοφιάννα. Δεν έχαναν λεπτό, ήταν πάντα αχώριστοι. Βρε Σοφιάννα μου, βρε κορίτσι μου, αυτός ο Άρης έχει μια κοπέλα έξω, την οποία και την ξέρω, είναι και καλή και όμορφη. Δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει όταν βγει αυτός ο τύπος έξω ο οποίος ετοιμάζεται και να παντρευτεί; Δεν ξέρω υπάρχει ένας έρωτας νομίζω, που προσπαθούν απεγνωσμένα να τον κρύψουν αλλά μπα, δεν κρύβονται τέτοιοι έρωτες. Και τώρα στο παιχνίδι μπαίνει ξαφνικά και η Ναυσικά. Οι καλύβες μας είναι δίπλα δίπλα. Χθες παρατήρησα ότι η Σοφιάννα είχε κατεβάσει λίγο τη μούρη της γιατί ο Άρης ήταν πιο κοντά με τη Ναυσικά. Την Σοφιάννα την είχε εντελώς γραμμένη κι εκείνη πήγαινε πάνω κάτω, πάνω κάτω».



Από εκείνη την στιγμή και μετά όλη η προσοχή ήταν πάνω τους και όπως όλα έδειχναν, τίποτα δεν φαινόταν να τους πτοεί, αφού οι δυο τους παρά μόνο φιλική σχέση είχαν.

Ωστόσο σύμφωνα με την Σοφιάννα Αβραμάκη μετά το τέλος του παιχνιδιού δεν έχουν καμία επαφή.

«Δεν έχει συνεχιστεί η φιλία με τον Άρη, σε καμία περίπτωση. Από την δική την πλευρά δεν υπάρχει πικρία, μέχρι και μία μέρα πριν τον τελικό έδειχνα ότι τον υποστηρίζω. Από την στιγμή όμως που δεν δέχτηκα και κάποια προσέγγισή από την αντίπερα όχθη δεν θα κάνω κάτι άλλο. Από εκεί και πέρα σέβομαι την στάση του καθενός», είπε η ίδια στην εκπομπή Happy Day.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.