Ads Top

«Μια ανάσα από Λοράν Μπλαν ο Ολυμπιακός!»


Ραγδαίες εξελίξεις - Κοντά στο να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό φαίνεται πως είναι ο Λοράν Μπλαν - Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα!
Τα δημοσιεύματα για προπονητή στον Ολυμπιακό έχουν πάρει... «φωτιά», με τον Λοράν Μπλαν να είναι... όλο ένα και πιο κοντά.




Ο Κάρλος Κορμπεράν αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και πλέον τα ονόματα που… ακούγονται είναι πολλά. Αυτός που επικρατεί πάντως φαίνεται να είναι ο Λοράν Μπλαν.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τον σπουδαίο Μπλαν, ένας άνθρωπος ο οποίος μοιάζει ιδανικός για τη θέση του προπονητή.



O 56χρονος Γάλλος προπονητής αποχώρησε στις 13 Φεβρουαρίου από την Αλ Ραγίάν στον πάγκο της οποίας κάθισε για λίγο παραπάνω από ένα χρόνο. Στο παρελθόν έχει περάσει από τους πάγκους των Μπορντό, Παρί Σεν Ζερμέν και Εθνικής Γαλλίας. Η επιλογή του φαίνεται πως έχει την σφραγίδα του Κριστιάν Καρεμπέ.

Με την ηγετική του φυσιογνωμία του θα μπορέσει να διαχειριστεί τις ισχυρές προσωπικότητες και παίκτες παγκοσμίου κλάσεις που υπάρχουν πλέον στον Ολυμπιακό. Αναμένονται άμεσα εξελίξεις…

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.