Ads Top

Η απόφαση για Μαρσέλο στον Ολυμπιακό!


Ξεκάθαρος ο Μίτσελ για Μαρσέλο στον Μαρινάκη - Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Βραζιλιάνος θρύλος στον Ολυμπιακό!

Οι φήμες για τα παραπάνω κιλά, η έξτρα προπόνηση και το μεγάλο ρίσκο. Ο πρώην σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ακόμα δεν έχει παίξει σε παιχνίδι με τους Πειραιώτες, αν και έχει δηλωθεί κανονικά και στην ευρωπαϊκή λίστα. Τι συμβαίνει στις προπονήσεις, η φυσική του κατάσταση και η άποψη του νέου προπονητή.




Ο Χάμες Ροντρίγκες έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και πλέον οι οπαδοί της ομάδας ανυπομονούν να δουν και τον Μαρσέλο στο γήπεδο. Άλλωστε αυτό το υπερηχητικό δίδυμο, βγαλμένο από τις "χρυσές" ημέρες της Ρεάλ Μαδρίτης έχει δημιουργήσει τεράστια προσμονή στους φίλους του Ολυμπιακού. 

Παρ' αυτά οι οπαδοί θα πρέπει να κάνουν υπομονή για λίγο καιρό ακόμα, μιάς και ο Μαρσέλο δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί. 

Ο Βραζιλιάνος σταρ ανεβάζει ρυθμό στις προπονήσεις και δεν κρύβει την επιθυμία του να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας το συντομότερο δυνατόν. Αυτό μαρτυρούν οι αναρτήσεις του Μαρσέλο στα social media, με τον σπουδαίο άσο να εκφράζει συχνά την ανυπομονησία του να πατήσει χορτάρι φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα. 



Εννοείται πως ολόκληρος ο οργανισμός του Ολυμπιακού ζει για τη στιγμή που θα απολαύσει αυτόν τον τεράστιο ποδοσφαιριστή να καταθέτει την ποιότητά του στο γήπεδο. Από την άλλη όμως εξυπακούεται ότι δεν πρόκειται να παρθεί κανένα αχρείαστο ρίσκο! 

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν θα πέσουν στην παγίδα της βιασύνης, καθώς αναγνωρίζουν ότι ο Μαρσέλο -οσο σπουδαία κι αν είναι η κλάση του- έμεινε χωρίς ομάδα ολόκληρο το καλοκαίρι. Ναι μεν δούλευε ατομικά όμως αυτό δεν αρκεί για να τον διατηρήσει σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό, ενώ δεν έλειψαν και διάφορες φήμες που ανέφεραν πως ο Μαρσέλο ήρθε με κάποια παραπάνω κιλά λόγω της αγωνιστικής απραξίας.



Ο 34χρονος άσος θα κάνει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του μόνο όταν θα είναι απολύτως έτοιμος για αυτό. Η μέρα αυτή δεν αργεί. Αποκλείεται όμως ο Μίτσελ να ρίξει τον Μαρσέλο στο γήπεδο νωρίτερα από ο,τι πρέπει. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν στον Ολυμπιακό είναι να ρισκάρουν τραυματισμό του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, τον οποίο μην ξεχνάμε ότι χρυσοπλήρωσαν για να φέρουν στην Ελλάδα!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.