Ads Top

«Απόφαση Μίτσελ η μεταγραφή στόπερ στον Ολυμπιακό!»


Τι αναφέρει δημοσίευμα γνωστού δημοσιογράφου - Ο Μίτσελ κρίνει την μεταγραφή στόπερ, ποιο όνομα ελεύθερου αμυντικού παίζει πιο "δυνατά" από όλους..

Θα ρίξουν ξανά χρήμα για μία ακόμα δυνατή μεταγραφή στην άμυνα; 




Ο Ευάγγελος Μίχος παρουσιάζει στο Sportdog.gr τα δεδομένα για την απόκτηση στόπερ από την ελεύθερη αγορά, το παρασκήνιο πίσω από το πιο... δυνατό όνομα που κυκλοφορεί και τι "παίζει" με τη Σεντ Ετιέν.

Θα πάρει ή όχι ελεύθερο στόπερ μέχρι 30 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός για να αντικαταστήσει τον Κώστα Μανωλά; Είναι στην κρίση του Μίτσελ και κατά πόσο είναι προετοιμασμένοι και προλαβαίνουν οι "ερυθρόλευκοι";  Τι ισχύει αναλυτικά με τον πλέον ακριβό free agent. Ντεναγιέρ των 25.000.000 ευρώ και η τρομερή συγκυρία με Κώστα Μανωλά;

1/ΝΤΕΝΑΓΙΕΡ:  αν και στόπερ είναι μακράν ο πιο ακριβός free agents που κυκλοφορεί. Η σημερινή του χρηματιστηριακή αξία είναι 14.000.000 ευρώ αλλά δεν πάει πολύ καιρός που είχε κάνει limit up στα 25.000.000 (Απρίλη του 2019)! Εν ενεργεία διεθνής στο Βέλγιο, παρότι χωρίς ομάδα ο 27χρονος Τζεισον, που περίμενε αυτό το καλοκαίρι να πάει στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά ούτε κάποιες καραμπόλες στο τέλος τον ευνόησαν, με αποτέλεσμα να μείνει... μπουκάλα. Στην Αγγλία πάντως είχε ακουστεί για Γουλβς, Φούλαμ και... Νότιγχαμ, μεταξύ άλλων. Δυο φορές από τα τέλη Αυγούστου έχει παίξει στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Η παλαιότερη ήταν όταν είχε εμφανιστεί η Αλ Νασρ για τον Κώστα Μανωλα και η πρόσφατη είναι μετά την αποχώρηση του διεθνή Έλληνα στόπερ για την Σάρζα!! Αν υπάρχει τώρα όντως "ερυθρόλευκο" ενδιαφέρον ή αυτό είναι περισσότερο... δημοσιογραφικό, δεν το ξέρω. Η Ελλάδα που είναι ακόμη ανοιχτή για τους ελεύθερους παίκτες θα μπορούσε να αποτελέσει έναν...προορισμό για τον Τζέισον Ντεναγιέρ αλλά το κασέ του δεν... παίζεται εύκολα και δεν πέφτει κάτω από τα 2,2 με 2.500.000 (τουλάχιστον δεν το έριχνε μέχρι πρόσφατα)



2/ΝΤΕΝΑΓΙΕΡ: Υπάρχει και μια... τρομερή συγκυρία/σχέση του Βέλγου στόπερ με τον Μανωλά. Η Αν Νασρ είχε κάνει προσφορά στον Ντεναγιέρ με ετήσιες αποδοχές στα 4.000.000 αλλά ο Βέλγος στόπερ την... γείωσε και τότε η ομάδα από την Σαουδική Αραβία που προπονεί ο ο Ρούντι Γκαρσία (προπονητικός πόθος του Μελισανίδη, προ Αλμειδα) κινήθηκε για τον Μανωλά. Όπως και η Σάρζα προσπάθησε να δελεάσει / υπογράψει τον Ντεναγιέρ, δεν τα κατάφερε και έτσι το κλαμπ από το Ντουμπάι τα "έσπρωξε" στον Μανωλά, τον έπεισε και κάλυψε την θέση  για την οποία έψαχνε Ευρωπαίο στόπερ που θα έκανε την διαφορά από αρχές Αυγούστου.

3/ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: στα ελληνικά ΜΜΕ κυκλοφορούν από χθες, που έφυγε ο Μανωλάς για την Σάρζα (με transfer fee πληρωμένους στους "ερυθρόλευκους" λίγο κάτω απο τα 2 εκατ.), διάφορα ονόματα ελεύθερων στόπερ για τον Ολυμπιακό. Την ώρα που οι Πρωταθλητές θέλουν να ξεφορτωθούν παίκτες για να δουλεύει ο Μίτσελ με 24 ως 26 (χωρίς τους κίπερ). Βέβαια το ρόστερ έχει... ξεμείνει με 4 στόπερ (Σισέ, Μπα, Σωκράτη, Ρέτσο), ο νέος κόουτς δεν παίζει με 3άδα ενώ  υπάρχουν και τα αξιόλογα ταλέντα απο τον Ολυμπιακό Β. Anyway αν αποκτηθεί ή όχι ελεύθερος στόπερ, θα είναι καθαρά απόφαση Μίτσελ ενώ οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν έκλεισαν/ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφικές προσθήκες τους...



4/ FREE AGENTS: κάπου στα ΜΜΕ έγινε... λύσσα το τελευταίο 36ωρο η παρέλαση ονομάτων/ στόπερ για Ολυμπιακό. Εκτός δηλαδή από τον Ντεναγιέρ γράφτηκαν και οι Ιέ/Κολοτζετζιάκ/Μαξίμοβιτς/Μανγκαλά/Χέκτορ!!  Μάλιστα όλη αυτή η 5άδα έχουν μείνει ελεύθεροι από τον Ιούλιο και ήταν προτεινόμενοι καλοκαιριάτικα στις περισσότερες μεγάλες ελληνικές ομάδες. Η ιδιαιτερότητα είναι πως από τους τελευταίους 5, οι 2 έπαιζαν στην Σεντ Ετιέν που υποβιβάστηκε. Ο λόγος για τον αριστεροπόδαρο Γαλλο - Πολωνό Κολοτζετζιάκ και τον Μανγκαλά. Βέβαια και ο νυν της AEK, Μουκουντί, συμπαίκτης τους ήταν πέρσι στους "στεφανουά" (απο τις χειρότερες αμυνες της Ligue 1) και ως free transfer ήρθε στην Ελλάδα για τους "κιτρινόμαυρους".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.