Ads Top

«Βόμβα» Νικολακόπουλου: «Αυτός ο προπονητής έχει προβάδισμα για αντι-Κορμπεράν στον Ολυμπιακό!»


Δεν είναι ο Μπλαν - Τι αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος του Ολυμπιακού, ποιος έχει αυτή την στιγμή προβάδισμα για τον πάγκο του Ολυμπιακό
Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.




Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την ήττα από τον Άρη και την απομάκρυνση του Κάρλος Κορμπεράν, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε την αλλαγή προπονητή στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, τονίζοντας ότι το χθεσινό παιχνίδι δεν το έχασε ο Ισπανός κόουτς αλλά ο Βατσλίκ, που έχει την κύρια ευθύνη για το 1-1 μαζί με τον Ρέαμπτσιουκ.

Στη συνέχεια, είπε πως το αρχικό πλάνο της διοίκησης ήταν να άλλαζε προπονητή, αν χρειαζόταν στη μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος για το Παγκόσμιο Κύπελλο, στα μέσα Νοεμβρίου, αλλά μετά τα αποτελέσματα της ομάδας το τελευταίο δεκαήμερο ήταν να μείνει ο Κορμπεράν.



Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε πως ο Ολυμπιακός χωρίς να απορρίπτει άλλες αγορές, κατά πρώτον αναζητά προπονητή από την Ιβηρική. Άλλωστε, όλοι οι προπονητές που έχει φέρει τα τελευταία δώδεκα χρόνια ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι Ισπανοί ή Πορτογάλοι.

Τέλος, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο Μίτσελ είναι πράγματι ένας προπονητής που σκέφτονται οι «ερυθρόλευκοι» και έχει ένα προβάδισμα από όσους ακούγονται.





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.