Ads Top

Ολυμπιακός: Οι στοιχηματικές μίλησαν - Αυτός είναι φαβορί για προπονητής



Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού - Ποιον δίνουν φαβορί οι στοιχηματικές εταιρείες - Ποιος όνομα έχει «κατρακυλήσει» σε απόδοση ξαφνικά
Η ήττα με ανατροπή από τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κρίθηκε καταδικαστική για το μέλλον του Κάρλος Κορμπεράν στην ομάδα του Πειραιά. 




Οι εξελίξεις στους Ερυθρόλευκους ήταν ραγδαίες, με τον 39χρονο Ισπανό τεχνικό να αποτελεί παρελθόν μετά από μόλις 49 ημέρες!

Ο ΛΟΡΑΝ ΜΠΛΑΝ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΕΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΙΤΣΕΛ

Η διακοπή λόγω Εθνικών υποχρεώσεων προσφέρει ένα εύλογο χρονικό διάστημα στην ομάδα του Πειραιά ώστε να ψάξει τον κατάλληλο αντικαταστάτη του Ισπανού. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη επιλογή της διοίκησης του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ο Λοράν Μπλαν με απόδοση 2.25. Την είδηση επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος του ESPN, Αντρές Μαρόκο αλλά και ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Nicolo Schira.

Ο Γάλλος τεχνικός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τη Μπορντό και έμεινε στον πάγκο της Γαλλικής ομάδας για μία τριετία (2007 – 2010). Ακολούθησε μία θητεία στον πάγκο της Εθνικής Γαλλίας (2010-2012). Από το καλοκαίρι του 2013 έως το 2016 βρέθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ η πιο πρόσφατη δουλειά του ήταν στην Αλ Ραγιάν από το Κατάρ όπου είχαν συνεργαστεί με τον Χάμες Ροντρίγκες.



ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΙΤΣΕΛ, ΚΑΜΠΙΑΣΟ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΙ ΑΛΟΝΣΟ

Μετά τον Λόραν Μπλαν και σε απόδοση 2.50 από το 15.00 (που έδινε στην αρχή, έχει κατρακυλήσει η απόδοση Μίτσελ) η επιστροφή του Μίτσελ, με τον Ισπανό να έχει βρεθεί το διάστημα 2013-2015 στον πάγκο της ομάδας, έχοντας κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Ελλάδος και 1 Κύπελλο ενώ έφτασε μέχρι τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο 8.00 από τη Novibet προσφέρεται ο Εστεμπάν Καμπιάσο. Ο Αργεντίνος έχει αποτελέσει παίκτης του Ολυμπιακού στο παρελθόν και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στο 11.00 ο Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος είχε βρεθεί για 3 σεζόν στον πάγκο της 2ης ομάδας της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Στο 18.00 ο Χόρχε Σαμπαόλι που το καλοκαίρι τα… βρόντηξε από την Μαρσέιγ (με πέρασμα και από τη Σεβίλλη και Εθνική Αργεντινής).



ΑΠΟ ΣΑΜΠΑΟΛΙ ΚΑΙ ΜΠΕΝΙΤΕΘ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΧΕΛ ΚΑΙ ΖΙΝΤΑΝ!

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού με ονόματα από το πάνω ράφι, έχουν δημιουργήσει ανάλογες προσδοκίες και για τον πάγκο των «Ερυθρόλευκων» και τα δημοσιεύματα (όπως και οι διάφορες φήμες) δίνουν και παίρνουν.

Η Novibet έχει συμπεριλάβει στην λίστα με τους πιθανούς προπονητές του Ολυμπιακού ονόματα όπως αυτά του Ζινεντίν Ζιντάν, του Χόρχε Σαμπαόλι και του Τόμας Τούχελ.

(Αποδόσεις 15:08 19/9/22)
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.