Ads Top

Δύσκολες ώρες για την Δήμητρα Κατσαφάδου: «Έσπασαν» το μαγαζί της στο Περιστέρι (pics)


Δύσκολες στιγμές για την Δήμητρα Κατσαφάδου - Τι πήραν οι ληστές, πώς έγιναν όλα - Η πρώτη ανάρτηση μετά την ληστεία
«Έσπασαν» το κατάστημα της Δήμητρας Κατσαφάδου και μπήκαν μέσα και άρπαξαν κρέμες και ότι άλλο βρήκαν.




Η γνωστή χημικός πόσταρε φωτογραφία στο instastory με το μαγαζί της να βρίσκετε σε μια χαώδη κατάσταση και έγραψε: «Μου σπάσατε το μαγαζί στο Περιστέρι για να μου πάρετε κρέμες; Θα σας τις έδινα δωρεάν».






«Δούλευα σε μια φαρμακευτική. Όταν έφυγα από εκεί έπαιρνα πάρα πολύ καλά λεφτά και η οικογένειά μου με αποκλήρωσε. Μου είπαν ότι για εκείνους έχω αυτοκτονήσει, δεν υπάρχω. Δεν πήγαινα στο σπίτι μου κλπ. Η γιαγιά μιας φίλης μου, που δεν με ήξερε καν, με φιλοξένησε. Έμενα στο Μενίδι, οι γονείς μου δεν ήθελαν παρτίδες μαζί μου. Μάλλον ήθελα να με τιμωρήσουν που έφυγα από τη δουλειά.

Εκεί είχε μια ταβέρνα ένας φίλος, μου έφερνε φαγητό. Ήμουν ολομόναχη. Δεν είχα λεφτά, είχα το ταμείο ανεργίας. Έπαιρνα γλαστρούλες με λεβάντα, τριαντάφυλλο και τα εκχύλιζα. Τα δοκίμαζαν η γιαγιά μια φίλη της γιαγιάς και μου έλεγαν ότι κάνω κάτι καλό. Αυτή η σκληρότητα της μανιάτικης οικογένειας με έκανε να αποδείξω σε εκείνους πρώτα και μετά σε εμένα ότι θα τα καταφέρω.

Οι γονείς μου μένουν σε σπίτι με δάνεια, τους βοηθάω και ξεχρεώνω και τα δάνεια. Κάποια στιγμή μια φίλη της γιαγιάς, μια κυρία, γυναικάρα, δοκίμασε τις κρέμες και έψαχνε να με βρει. Εγώ κρυβόμουν γιατί έλεγα τι θα θέλει τώρα. Τελικά ήθελε κρέμες και για τις φίλες της. Η μία έφερε την άλλη, στόμα με στόμα και για καλή μου τύχη, ο προμηθευτής που βρήκα με στήριξε. Δεν τον έχω αλλάξει από τότε μέχρι σήμερα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.