Ads Top

Δύσκολες στιγμές για τον Σπύρο Πετρουλάκη: Το πρόβλημα υγείας του συγγραφέα του «Σασμού»


Το ανακοίνωσε ο ίδιος - Πρόβλημα υγείας για τον συγγραφέα του «Σασμού» – Διακόπτει τις εμφανίσεις του

Ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Σπύρος Πετρουλάκης, ο δημιουργός του βιβλίου “Σασμός”, που έγινε επιτυχημένη σειρά στον Alpha και αυτήν την περίοδο μετράμε αντίστροφα για τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου.




Ο ίδιος, με ανάρτησή του, γνωστοποίησε ότι ένα πρόβλημα υγείας τον αναγκάζει να διακόψει τις προγραμματισμένες εμφανίσει του ανά την Ελλάδα, για την προβολή τόσο του βιβλίου όσο και της τηλεοπτικής μεταφοράς του έργου του.

«Αγαπημένοι μου φίλοι. Ένα πρόβλημα υγείας δυστυχώς θα με κρατήσει μακριά από τις υποχρεώσεις μου. Έτσι δεν θα παρευρεθώ στα εγκαίνια του βιβλιοπωλείου του καλού φίλου και συγγραφέα Γιώργου Δάμτσιου στη Νάουσα. Επίσης δεν θα μπορέσω να είμαι στην παρουσίαση του ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ στην όμορφη εκδήλωση που είχαν ετοιμάσει ο Δήμος Δελφών και το σωματείο “Φίλοι της Κίρρας” αλλά ούτε και στο Ζάππειο στην αγαπημένη έκθεση βιβλίου.



Πάντως σας υπόσχομαι ότι θα επανέλθω γερός και δυνατός όσο πιο σύντομα γίνεται. Αγαπώ σας» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Πετρουλάκης, χωρίς να αποκαλύψει πότε ακριβώς θα επιστρέψει..

Η ανάρτηση του Σπύρου Πετρουλάκη:






ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.